logo
27 June 2015

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise

Gepost in beauty

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner review, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, blauwe eyeliner, turquoise eyeliner, liquid eyeliner, gosh cosmetics

Laatst liet ik jullie al de GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black zien, maar er zijn nóg acht kleuren van deze eyeliner, waaronder een super toffe turquoise tint.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner review, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, blauwe eyeliner, turquoise eyeliner, liquid eyeliner, gosh cosmetics

Ik vind hem echt heel erg cool. Bas heeft een hekel aan gekleurde eyeliners en mascara’s (terwijl hij best ruimdenkend is op make-upgebied, haha!), maar ik vind ze juist tof. Deze turquoise knalt ook echt van je ogen af.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner review, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, blauwe eyeliner, turquoise eyeliner, liquid eyeliner, gosh cosmetics

De textuur is wel echt anders dan die van haar zwarte zusje. Doordat deze eyeliner metallic is, is de textuur wat dikker ofzo; ik kan het niet zo goed uitleggen. Bij mijn ene oog ging het aanbrengen vlekkeloos (letterlijk), maar bij mijn andere oog had ik echt wel even moeite. Ik ontdekte dat deze eyeliner een beetje is zoals nagellak: als je één dikke laag aanbrengt, dan wordt dat lelijk en krijg je een onregelmatig resultaat. Als je zo’n drie dunnere laagjes aanbrengt, dan heb je daar geen last van. Deze eyeliner heeft dus wel een beetje een gebruiksaanwijzing.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner review, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, blauwe eyeliner, turquoise eyeliner, liquid eyeliner, gosh cosmetics

En ohja: hij staint. Ik heb echt nog twee dagen met een blauwe afdruk op mijn oogleden gelopen.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner review, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, blauwe eyeliner, turquoise eyeliner, liquid eyeliner, gosh cosmetics

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise is te koop bij Kruidvat en kost €8,79.

Ik ben benieuwd wat jullie van het effect vinden! Is dit een eyeliner die je zelf zou dragen? Of vind je zo’n turquoise lijn drie keer niks?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties