logo
12 June 2015

HEMA Soft Matt Lipbalm 07

Gepost in beauty

HEMA Soft Matt Lipbalm 07, hema soft matt lipbalm swatches, hema soft matt lipbalm review, hema soft matt lipbalm rood, rode lipstick, hema, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, hema lente 2015, budget lipstick

De afgelopen tijd heb ik een paar keer over de Twist-Up Matt Lips van IsaDora geschreven. HEMA heeft iets soortgelijks: de HEMA Soft Matt Lipbalm. Een lipstick die ook in de vorm van een “chubby stick” komt, ook mat is en ook voedend voor de lippen moet zijn. Ik probeerde een rode kleur met nummer ’07’.

HEMA Soft Matt Lipbalm 07, hema soft matt lipbalm swatches, hema soft matt lipbalm review, hema soft matt lipbalm rood, rode lipstick, hema, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, hema lente 2015, budget lipstick

Volgens HEMA hebben de Soft Matt Lipbalms een “sterke dekkracht” en in het geval van deze lipstick klopt dat zeker. Bij een lipbalm moet ik denken aan iets doorzichtigs, maar zoals je ziet gaat dat voor de Soft Matt Lipbalm niet op.

HEMA Soft Matt Lipbalm 07, hema soft matt lipbalm swatches, hema soft matt lipbalm review, hema soft matt lipbalm rood, rode lipstick, hema, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, hema lente 2015, budget lipstick

Heel mat vind ik het effect niet. Of eigenlijk helemaal niet. Tegenwoordig wordt snel ergens het labeltje ‘mat’ opgeplakt, merk ik. Als een lipstick niet echt glanst, dan wordt hij mat genoemd. Maar hé, zo werkt het niet!

HEMA Soft Matt Lipbalm 07, hema soft matt lipbalm swatches, hema soft matt lipbalm review, hema soft matt lipbalm rood, rode lipstick, hema, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, hema lente 2015, budget lipstick

Hij is mooi, maar niet bijzonder. Wél lekker budget vriendelijk: je hebt deze HEMA Soft Matt Lipbalm voor €3,50 via HEMA filialen of via de HEMA webshop.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties