logo
26 June 2015

Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls Sweet Secret

Gepost in beauty

Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls Sweet Secret, kaviar gauche for catrice, kaviar gauche for catrice highlighter, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, blurring powder pearls, kaviar gauche for catrice highlighter, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, powder pearls

Ze hebben standaard een enorme visuele aantrekkingskracht: highlighter in parelvorm. Die glanzende pareltjes zien er gewoon zo prachtig uit! Helaas bezorgen ze lang niet altijd het gewenste resultaat, dus ik was heel benieuwd hoe dat bij deze Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls zou zijn.

Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls Sweet Secret, kaviar gauche for catrice, kaviar gauche for catrice highlighter, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, blurring powder pearls, kaviar gauche for catrice highlighter, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, powder pearlsKaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls Sweet Secret / Fashion is a party

Nou, ze geven zeker shine af hoor! Ik vind dat de parels op mijn huid een heel mooi, glowy effect geven. De glans blendt mooi weg in de huid en ligt er niet te dik of glitterig bovenop. Bovendien is het poeder goed op te bouwen.

Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls Sweet Secret, kaviar gauche for catrice, kaviar gauche for catrice highlighter, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, blurring powder pearls, kaviar gauche for catrice highlighter, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, powder pearls

Het enige wat ik jammer vind is dat dit de zoveelste koele highlighter van essence/Catrice is. Waar blijven de warmere highlighters? Juist in de zomer vind ik die mooi!

Op onderstaande foto’s vind ik het effect niet zo heel erg tot zijn recht komen. In het echt zie je meer van de highlighter dan op de rechterfoto lijkt.

Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls Sweet Secret, kaviar gauche for catrice, kaviar gauche for catrice highlighter, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, blurring powder pearls, kaviar gauche for catrice highlighter, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, powder pearls

Waarom ze “blurring” zijn begrijp ik niet zo goed, maar ik kan deze powder pearls zeker aanraden. De Kaviar Gauche for Catrice collectie ligt nog in de Kruidvat winkels tot en met juli, zolang de voorraad strekt. Deze highlighter kost €4,59.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties