logo
24 June 2015

Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette

Gepost in beauty

Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette, kaviar gauche for catrice, catrice cosmetics, kaviar gauche eye and face palette, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, eyeshadow palette, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, contour, highlight, bruidsmode, bohemian, wedding make-up<title=”Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette / Fashion is a party”>Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette, kaviar gauche for catrice, catrice cosmetics, kaviar gauche eye and face palette, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, eyeshadow palette, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, contour, highlight, bruidsmode, bohemian, wedding make-up

Ik had nog nooit van Kaviar Gauche gehoord, maar Google is my best friend en zodoende zie ik dat Kaviar Gauche een bruidsmerk is met een prachtige bohemian stijl. De Kaviar Gauche for Catrice collectie is daarmee speciaal voor bruidjes, maar natuurlijk ook voor ieder ander die de producten mooi vindt.

<title=”Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette / Fashion is a party”>Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette, kaviar gauche for catrice, catrice cosmetics, kaviar gauche eye and face palette, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, eyeshadow palette, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, contour, highlight, bruidsmode, bohemian, wedding make-up

Het Eye and Face Palette en de Blurring Powder Pearls zijn de eyecatchers van de collectie. Ik laat jullie eerst het palette zien, voluit Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette genaamd. Hierin vind je zes oogschaduws, een highlighter en contourpoeder, een wit oogpotlood en een applicator.

<title=”Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette / Fashion is a party”>Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette, kaviar gauche for catrice, catrice cosmetics, kaviar gauche eye and face palette, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, eyeshadow palette, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, contour, highlight, bruidsmode, bohemian, wedding make-up<title=”Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette / Fashion is a party”>Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette, kaviar gauche for catrice, catrice cosmetics, kaviar gauche eye and face palette, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, eyeshadow palette, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, contour, highlight, bruidsmode, bohemian, wedding make-up

De eerste drie oogschaduws vind ik erg op elkaar lijken: als je ze swatcht zijn ze amper van elkaar te onderscheiden. Ook het pigment laat te wensen over. Eigenlijk is alleen de donkerste kleur echt goed gepigmenteerd. Toch snap ik wel dat de koraal- en lilatint uit dit palette niet super fel zijn: zachte kleuren passen over het algemeen beter bij een bruiloft dan felle kleuren.

Het witte oogpotloodje vind ik erg fijn qua structuur. Lekker zacht en goed gepigmenteerd. Die mag zeker blijven!

Voor onderstaande look heb ik de “eerste” oogschaduw op mijn wenkbrauwbot aangebracht, de donkerste oogschaduw in mijn crease, de koraalkleurige oogschaduw op mijn ooglid en de lila oogschaduw in mijn binnenste ooghoek. Het witte oogpotlood bracht ik op mijn onderste waterlijn aan.

<title=”Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette / Fashion is a party”>Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette, kaviar gauche for catrice, catrice cosmetics, kaviar gauche eye and face palette, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, eyeshadow palette, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, contour, highlight, bruidsmode, bohemian, wedding make-up

Natuurlijk heb ik ook de highlighter en het contourpoeder uitgeprobeerd (zie de voor- en nafoto). Deze vind ik prima! De highlighter is eigenlijk niet licht genoeg voor me: hij valt behoorlijk weg op mijn huid. Echter, dit is niets nieuws: ik kom vrijwel nooit een highlighter tegen die licht genoeg voor me is (die zou ongeveer wit zijn). Toch merk ik wel dat als ik ‘m een paar keer over elkaar heen aanbreng, ik er prima mee kan highlighten. Ook het contourpoeder is niet te donker of te warm, maar vind ik precies goed. Hij is niet super gepigmenteerd, dus best subtiel, maar goed op te bouwen.

<title=”Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette / Fashion is a party”>Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette, kaviar gauche for catrice, catrice cosmetics, kaviar gauche eye and face palette, kaviar gauche for catrice review, kaviar gauche for catrice swatches, eyeshadow palette, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, contour, highlight, bruidsmode, bohemian, wedding make-up

Dit palette is erg leuk als je houdt van lichte kleuren en subtiel; dat is wel echt een must wil dit palette je aanspreken. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook aanschaffen alleen vanwege zijn pretty vormgeving! LilyMink lashes

Je betaalt €7,99 voor het Kaviar Gauche for Catrice Gilding Eye and Face Palette. De Kaviar Gauche collectie ligt nog tot en met juli in de Kruidvat winkels, zolang de voorraad strekt.

 

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties