logo
27 June 2015

L’Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino

Gepost in beauty

L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino, l'oreal glam bronze la terra, l'oreal bronzer, l'oreal glam bronze la terra face & body sun powder reivew, contour, sculpt, shapen, l'oreal glam bronze, beautyblog, L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino review, fashion blogger, fashion is a party

Bronzer: het is er echt de tijd van het jaar voor. Ik liet jullie kort geleden nog de essence #secret party bronzing powder zien en nu is het tijd voor L’Oreal.

L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino, l'oreal glam bronze la terra, l'oreal bronzer, l'oreal glam bronze la terra face & body sun powder reivew, contour, sculpt, shapen, l'oreal glam bronze, beautyblog, L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino review, fashion blogger, fashion is a party

L’Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder is een bronzer die speciaal bedoeld is voor gezicht én lichaam. Ik heb tint 01 Portofino en heb de indruk dat dat de enige verkrijgbare tint is van deze bronzer.

L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino, l'oreal glam bronze la terra, l'oreal bronzer, l'oreal glam bronze la terra face & body sun powder reivew, contour, sculpt, shapen, l'oreal glam bronze, beautyblog, L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino review, fashion blogger, fashion is a party

Dit poeder is flink gepigmenteerd en bovendien warm qua tint. Ik las bij Mascha dat zij absoluut niet te spreken was over de kleur, maar ik ben dat eigenlijk wel. Nee, dit is geen bronzer om mee te shapen, maar er wel één die je een sunkissed look geeft, vind ik. Het is niet de meest natuurlijke bronzer, maar wel één die perfect is als je wat warmte zoekt. En dat laatste is bij mij vooral in de zomer het geval. Mijn huid kan best ‘grauw’ zijn en dat wil ik graag compenseren.

L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino, l'oreal glam bronze la terra, l'oreal bronzer, l'oreal glam bronze la terra face & body sun powder reivew, contour, sculpt, shapen, l'oreal glam bronze, beautyblog, L'Oreal Glam Bronze La Terra Face & body sun powder Portofino review, fashion blogger, fashion is a party

Dus: ben in ieder geval voorzichtig met hoeveel je aanbrengt van Glam Bronze La Terra, zeker als je van natuurlijkere bronzers houdt. Het is een kwestie van smaak, maar ik vind deze sun powder mooi!

De adviesprijs van L’Oreal Glam Bronze La Terra is €15,99. L’Oreal is te koop bij verschillende drogisten en webshops, bijvoorbeeld hier (waar je deze bronzer met -10% korting koopt).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties