logo
15 June 2015

MAC Eye Brows Accentuated wenkbrauwpotlood

Gepost in beauty

MAC Eye Brows Accentuated wenkbrauwpotlood, mac eye brows, mac eye brows accentuated, mac eye brows wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpotlood, mac eyebrows, mac review, mac eye brows review, mac eye brows swatches, mac wash & dry, mac accentuated, wenkbrauwen, revitabrow, natuurlijke wenkbrauwen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

MAC heeft in haar Wash & Dry collectie nieuwe kleuren uitgebracht van het Eye Brows wenkbrauwpotlood. De Wash & Dry collectie is limited edition, maar ik heb begrepen dat de nieuwe Eye Brows tinten permanent in het assortiment zullen blijven. Eén van de nieuwe tinten is Accentuated en die heb ik geprobeerd.

MAC Eye Brows Accentuated wenkbrauwpotlood, mac eye brows, mac eye brows accentuated, mac eye brows wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpotlood, mac eyebrows, mac review, mac eye brows review, mac eye brows swatches, mac wash & dry, mac accentuated, wenkbrauwen, revitabrow, natuurlijke wenkbrauwen, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMAC Eye Brows Accentuated wenkbrauwpotlood, mac eye brows, mac eye brows accentuated, mac eye brows wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpotlood, mac eyebrows, mac review, mac eye brows review, mac eye brows swatches, mac wash & dry, mac accentuated, wenkbrauwen, revitabrow, natuurlijke wenkbrauwen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De MAC Eye Brows potloden zijn ‘automatische draaipotloden’. Je hoeft ze niet te slijpen en dat vind ik ideaal: er gaat geen product verloren en je moet nooit meer ‘s ochtends in de haast je potlood slijpen. Wel merkte ik dat dit potlood erg snel afbreekt. Het is heel dun en je moet ‘m echt niet ver uitdraaien, anders zul je een stukje van je potlood verliezen. Volgens MAC zorgt Eye Brows voor alles wat je wenkbrauw nodig heeft: vorm, kleur en dichtheid.

MAC Eye Brows Accentuated wenkbrauwpotlood, mac eye brows, mac eye brows accentuated, mac eye brows wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpotlood, mac eyebrows, mac review, mac eye brows review, mac eye brows swatches, mac wash & dry, mac accentuated, wenkbrauwen, revitabrow, natuurlijke wenkbrauwen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Wat mij betreft is Eye Brows vooral geschikt als je natuurlijke wenkbrauwen wilt creëren. Dit is geen potlood waar je scherpe, harde en/of donkere lijnen mee trekt. Het is wel een potlood waar je meer dichtheid mee kunt creëren en dat – in mijn geval- qua kleur heel goed aansluit bij mijn natuurlijke wenkbrauw.

MAC Eye Brows Accentuated wenkbrauwpotlood, mac eye brows, mac eye brows accentuated, mac eye brows wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpotlood, mac eyebrows, mac review, mac eye brows review, mac eye brows swatches, mac wash & dry, mac accentuated, wenkbrauwen, revitabrow, natuurlijke wenkbrauwen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Nu mijn wenkbrauwen in een wat betere staat zijn (met dank aan RevitaBrow) hoef ik ze minder bij te tekenen en gebruik ik dit potlood erg graag. Het enige wat ik jammer vind is dat je niet goed met de rand van het potlood kunt werken, waardoor ik niet goed nette lijn kan trekken om mijn wenkbrauwen te verlengen. En soms heb ik er zin in mijn wenkbrauwen wat meer aan te zetten en dan gebruik ik bijvoorbeeld liever mijn Make Up For Ever Aqua Brow.

MAC Eye Brows Accentuated wenkbrauwpotlood, mac eye brows, mac eye brows accentuated, mac eye brows wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpotlood, mac eyebrows, mac review, mac eye brows review, mac eye brows swatches, mac wash & dry, mac accentuated, wenkbrauwen, revitabrow, natuurlijke wenkbrauwen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Al met al ben ik heel tevreden over MAC Eye Brows Accentuated en is het een product geworden dat een waardig plekje in mijn make-up routine heeft gekregen. Je betaalt €16,- voor het wenkbrauwpotlood en je kunt ‘m bijvoorbeeld hier bestellen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties