logo
14 June 2015

Maybelline x ByDanie Master Precise Liquid Eyeliner en Lash Sensational Mascara

Gepost in beauty

Maybelline x ByDanie Master Precise Liquid Eyeliner en Lash Sensational Mascara, maybelline x bydanie, maybelline x by danie master precise eyeliner, maybelline x bydanie lash sensational mascara, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, maybelline x bydanie review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, maybelline lash sensational mascara, maybelline master precise liquid eyeliner, maybelline the nudes eyeshadow palette

Eerder deze week liet ik jullie al het The Nudes palette uit de Maybelline x ByDanie collectie zien en nu wil ik graag aandacht besteden aan de bijbehorende eyeliner en mascara. Deze twee bestaan al wat langer (terwijl het The Nudes palette nieuw is), maar zitten nu dus tijdelijk in een limited edition ‘ByDanie jasje’, omdat Maybelline New York honderd jaar bestaat.

Maybelline x ByDanie Master Precise Liquid Eyeliner en Lash Sensational Mascara, maybelline x bydanie, maybelline x by danie master precise eyeliner, maybelline x bydanie lash sensational mascara, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, maybelline x bydanie review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, maybelline lash sensational mascara, maybelline master precise liquid eyeliner, maybelline the nudes eyeshadow palette

De Master Precise eyeliner wordt een liquid eyeliner genoemd, maar het is een felt tip eyeliner. Ja, hij is vloeibaar, maar onder een ‘liquid eyeliner’ versta ik een eyeliner met aan de ene kant inkt en aan de andere kant een kwastje. Of heb ik dat verkeerd? De eyeliner zou intens zwart en waterproof zijn.

Maybelline x ByDanie Master Precise Liquid Eyeliner en Lash Sensational Mascara, maybelline x bydanie, maybelline x by danie master precise eyeliner, maybelline x bydanie lash sensational mascara, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, maybelline x bydanie review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, maybelline lash sensational mascara, maybelline master precise liquid eyeliner, maybelline the nudes eyeshadow palette

Ik vind de eyeliner super fijn werken (en dat terwijl ik geen felt tip fan ben). Gewoon zoals het hoort. Geen gezeur met een tip die uitgedroogd is of vloeistof die niet goed of juist teveel wil vloeien. De Master Precise eyeliner werkt inderdaad precies en is zeker écht zwart. Deze eyeliner wint het daarom van de fijne Miss Sporty eyeliner, die ik kort geleden testte en ook fijn vond (maar er is een prijsverschil, dus de vergelijking is niet helemaal eerlijk).

Maybelline x ByDanie Master Precise Liquid Eyeliner en Lash Sensational Mascara, maybelline x bydanie, maybelline x by danie master precise eyeliner, maybelline x bydanie lash sensational mascara, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, maybelline x bydanie review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, maybelline lash sensational mascara, maybelline master precise liquid eyeliner, maybelline the nudes eyeshadow palette

De Maybelline Lash Sensational Mascara heeft een siliconen borsteltje en die zijn altijd favoriet bij mij. Echter, toch zou ik deze mascara niet zo snel aanraden. Hij geeft een prima resultaat, maar ik zie geen ‘wow’ volume en ook geen ‘wow’ lengte. Zeker gezien de prijs (die aan de hoge kant is voor een drogisterij mascara) had ik meer verwacht.

Maybelline x ByDanie Master Precise Liquid Eyeliner en Lash Sensational Mascara, maybelline x bydanie, maybelline x by danie master precise eyeliner, maybelline x bydanie lash sensational mascara, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, maybelline x bydanie review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, maybelline lash sensational mascara, maybelline master precise liquid eyeliner, maybelline the nudes eyeshadow palette

De Maybelline x ByDanie collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Wel kun je op veel andere plekken de eyeliner en de mascara zonder het ByDanie printje kopen. Voor de Master Precise Liquid Eyeliner betaal je €9,49 en voor de Lash Sensational Mascara betaal je €15,49.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties