logo
11 June 2015

Maybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette

Gepost in beauty

Maybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette, maybelline, maybelline x bydanie, fashion is a party, fashion blogger, swatches, maybelline the nudes eyeshadow palette, maybelline the nudes swatches, maybelline x bydanie collectie, beautyblog, oogschaduwpalette

Nude oogschaduwpaletten hebben nu eindelijk ook Nederland bereikt. Vele internationale make-up merken hadden er al één in het assortiment, maar bij de drogist was een palette als het Maybelline The Nudes palette nog niet te vinden. Inmiddels wel!

Maybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette, maybelline, maybelline x bydanie, fashion is a party, fashion blogger, swatches, maybelline the nudes eyeshadow palette, maybelline the nudes swatches, maybelline x bydanie collectie, beautyblog, oogschaduwpalette

Omdat Maybelline New York dit jaar 100 jaar bestaat, is het merk een samenwerking aangegaan met ByDanie (het merk van styliste Danie Bles). ByDanie heeft vier favoriete producten uitgekozen en deze hun signature print gegeven: de luipaardprint.

Ik was heel enthousiast over het feit dat er eindelijk eens een “groot” oogschaduwpalette bij de drogist komt te liggen, maar dacht tegelijkertijd ook: hmm, ik weet niet of ik een nude palette nou nog zo spannend vind. Ik heb er meerdere en uiteindelijk lijken ze toch allemaal op elkaar. De één is wat matter, de ander wat meer metallic, maar verder… Aan de andere kant: als dat de graadmeter wordt, dan hoef ik ook nooit meer over een rode lipstick te beginnen natuurlijk.

Maybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette, maybelline, maybelline x bydanie, fashion is a party, fashion blogger, swatches, maybelline the nudes eyeshadow palette, maybelline the nudes swatches, maybelline x bydanie collectie, beautyblog, oogschaduwpalette

Toen ik ‘m ging swatchen werd ik gelijk positief verrast. Veel tinten hebben een prachtige parelmoer shimmer (vooral in de zon, wauw!) en ik vind het palette erg veelzijdig: er zitten zowel matte als glanzende tinten in en zowel donkerdere als lichtere kleuren. Super origineel is het palette nog steeds niet, maar hij is wel goed gepigmenteerd (al valt de derde tint van de bovenste rij compleet weg op mijn huid) en gezien de mooie finish van velen vind ik dan ook dat je absoluut waar voor je geld krijgt.

Maybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette, maybelline, maybelline x bydanie, fashion is a party, fashion blogger, swatches, maybelline the nudes eyeshadow palette, maybelline the nudes swatches, maybelline x bydanie collectie, beautyblog, oogschaduwpaletteMaybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette, maybelline, maybelline x bydanie, fashion is a party, fashion blogger, swatches, maybelline the nudes eyeshadow palette, maybelline the nudes swatches, maybelline x bydanie collectie, beautyblog, oogschaduwpaletteMaybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette, maybelline, maybelline x bydanie, fashion is a party, fashion blogger, swatches, maybelline the nudes eyeshadow palette, maybelline the nudes swatches, maybelline x bydanie collectie, beautyblog, oogschaduwpalette

Het Maybelline x ByDanie The Nudes oogschaduwpalette is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Geef je niets om het luipaardprintje? Dan kun je het The Nudes palette bijvoorbeeld ook hier bestellen. Het palette kost €15,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties