logo
8 June 2015

Follow the red line

Gepost in mijn outfits

fashion blogger, fashion is a party, miss chaos, chaos & order, miss chaos jurkje, zomerjurkje, rood jurkje, dameskleding, ray-ban, rode lipstick, fashion is a party outfits, gesponsorde post, arnhem, witte all stars, comfortabel jurkje, sportief jurkjefashion blogger, fashion is a party, miss chaos, chaos & order, miss chaos jurkje, zomerjurkje, rood jurkje, dameskleding, ray-ban, rode lipstick, fashion is a party outfits, gesponsorde post, arnhem, witte all stars, comfortabel jurkje, sportief jurkjefashion blogger, fashion is a party, miss chaos, chaos & order, miss chaos jurkje, zomerjurkje, rood jurkje, dameskleding, ray-ban, rode lipstick, fashion is a party outfits, gesponsorde post, arnhem, witte all stars, comfortabel jurkje, sportief jurkjefashion blogger, fashion is a party, miss chaos, chaos & order, miss chaos jurkje, zomerjurkje, rood jurkje, dameskleding, ray-ban, rode lipstick, fashion is a party outfits, gesponsorde post, arnhem, witte all stars, comfortabel jurkje, sportief jurkjefashion blogger, fashion is a party, miss chaos, chaos & order, miss chaos jurkje, zomerjurkje, rood jurkje, dameskleding, ray-ban, rode lipstick, fashion is a party outfits, gesponsorde post, arnhem, witte all stars, comfortabel jurkje, sportief jurkjefashion blogger, fashion is a party, miss chaos, chaos & order, miss chaos jurkje, zomerjurkje, rood jurkje, dameskleding, ray-ban, rode lipstick, fashion is a party outfits, gesponsorde post, arnhem, witte all stars, comfortabel jurkje, sportief jurkje

Nadat ik jullie een tijdje geleden dit blauwe jurkje liet zien, is het nu tijd voor haar rode zusje. Een perfect jurkje voor een warme dag, waarop je qua kleding niet te moeilijk wilt doen en gewoon iets “aan wil schieten”. Zonnebril op, rode lipstick erbij, en je bent good to go.

Ook dit jurkje is dus van Miss Chaos, de dameslijn van kinderkledingmerk Chaos & Order. De jurkjes van Miss Chaos zijn vrolijk, kleurrijk en comfortabel. Mocht rood niet je kleur zijn (wel die van mij, how I love red!), dit jurkje is er ook in het blauw. En mocht je niet van jurkjes houden: er zijn ook losse Miss Chaos rokjes en tops!

Kijk voor meer Miss Chaos inspiratie op de Facebook pagina. Enne… tot 10 juni wordt elke Miss Chaos bestelling vanaf €60,- gratis thuisbezorgd!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties