logo
22 June 2015

New York Color Cityproof 24 HR Eye Primer

Gepost in beauty

New York Color Cityproof 24 HR Eye Primer, new york color, new york color eye primer, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, oogschaduwprimer, New York Color Cityproof 24 HR Eye Primer review, new york color make-up

Geen oogschaduw zonder oogschaduwprimer… een goede primer is zo fijn en “belangrijk”. Tussen aanhalingstekens, want het belang van je oogschaduw is natuurlijk relatief. Wat ik wil zeggen is dat je gewoon wil dat je oogschaduw op zijn plek blijft. En daar zorgt een goede primer dus voor.

De afgelopen tijd heb ik vooral wat duurdere oogschaduwprimers geprobeed, waardoor ik benieuwd was of een budget vriendelijkere variant ook the job zou doen. Ik probeerde de New York Color Cityproof 24 HR Eye Primer. New York Color beweert dat met deze primer a) je oogschaduw tot wel 24 uur blijft zitten b) je oogschaduw er intenser uitziet en c) voorkomt dat je oogschaduw in de plooien van je huid gaat zitten.

New York Color Cityproof 24 HR Eye Primer, new york color, new york color eye primer, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, oogschaduwprimer, New York Color Cityproof 24 HR Eye Primer review, new york color make-up

De kleur van de primer ligt dichtbij mijn eigen huidskleur. Ik heb daardoor niet het gevoel dat de primer mijn oogschaduw echt een intenser resultaat geeft. Wel wat intenser dan wanneer ik géén primer zou gebruiken (omdat over een primer oogschaduw beter “pakt”), maar niet intenser ten opzichte van andere primers. Daarvoor zou ik eerder een witte primer gebruiken. Wel ben ik heel tevreden over wat de primer doet voor de houdbaarheid van mijn oogschaduw: die blijft perfect zitten en trekt inderdaad niet in de lijntjes. Omdat de primer ietsje vetter is dan de oogschaduwprimers die ik gewend ben, hield ik er rekening mee dat hij dat misschien tóch zou doen, maar dat viel dus alles mee.

Ik zou ‘m aanraden! Voor €3,99 is de New York Color Cityproof 24 HR Eye Primer zeker geen slechte koop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties