logo
25 June 2015

Knit and kicks

Gepost in mijn outfits

knit and kicks, nike air force 1 hi premium, kokerrok, pencil skirt, & other stories, knitwear, arnhem, winged eyeliner, kicks, nike sneakers, haar krullen, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfitknit and kicks, nike air force 1 hi premium, kokerrok, pencil skirt, & other stories, knitwear, arnhem, winged eyeliner, kicks, nike sneakers, haar krullen, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfitknit and kicks, nike air force 1 hi premium, kokerrok, pencil skirt, & other stories, knitwear, arnhem, winged eyeliner, kicks, nike sneakers, haar krullen, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfitknit and kicks, nike air force 1 hi premium, kokerrok, pencil skirt, & other stories, knitwear, arnhem, winged eyeliner, kicks, nike sneakers, haar krullen, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfitknit and kicks, nike air force 1 hi premium, kokerrok, pencil skirt, & other stories, knitwear, arnhem, winged eyeliner, kicks, nike sneakers, haar krullen, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfit

Heerlijk: het laidback gevoel van een trui en sneakers in combinatie met een kokerrok en aanwezig make-upje. Dit wil ik morgen, overmorgen en overovermorgen ook best aan.

Ik draag:

& Other Stories trui (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories grijze rok (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Force 1 Hi Premium sneakers (hier kun je Nike sneakers vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties