logo
29 June 2015

Onbeperkt

Gepost in overig

KPN onbeperkt online, kpn onbeperkt online bundel, onbeperkt internetten, kpn prepaid, kpn onbeperkt online gratis, kpn onbeperkt online actie, advertorial, fashion blogger, fashion is a party, telefoon abonnement, onbeperkt bellen

Zeker sinds ik op mezelf woon, wil ik alles onbeperkt. Nou ja, niet álles onbeperkt, maar ik bedoel: bellen en Internetten. Ik heb nu namelijk geen huistelefoon meer en wil me er niet druk om maken of mijn belminuten al op zijn. Voor Internet geldt al langer dat ik graag altijd online wil kunnen zijn. ‘Shit, er is hier geen WiFi’-situaties zijn gewoon heel irritant.

Maar wat nou als je geen abonnement hebt, maar Prepaid? Dan heb je te maken met een tegoed en kun je dus niet onbeperkt Internetten. Toch? Bij KPN wél: met de Onbeperkt online bundel kun je voor maar €7,50 per 31 dagen onbeperkt Facebooken, whatsappen en Instagrammen. De snelheid van 128 kb/s is hier snel genoeg voor. Wil je gebruik maken van zwaardere apps als YouTube, Spotify en beeldbellen, dan kun je  – in verband met de snelheid- beter wel gebruik maken van WiFi.

KPN onbeperkt online, kpn onbeperkt online bundel, onbeperkt internetten, kpn prepaid, kpn onbeperkt online gratis, kpn onbeperkt online actie, advertorial, fashion blogger, fashion is a party, telefoon abonnement, onbeperkt bellen

Klinkt dit goed? Lees dan verder, want je kunt de Onbeperkt online bundel maar liefst 31 dagen gratis proberen als je vóór 18 juli een nieuwe KPN Prepaid simkaart activeert (je krijgt dan automatisch een SMS met meer informatie over deze actie). Na 31 dagen stopt de bundel vanzelf en kun je hem opnieuw aanzetten. Zo heb je nooit meer onverwacht hoge Internet kosten.

KPN Prepaid en de Onbeperkt online bundel geven je alle vrijheid om te besteden wat jíj wilt: je zit nergens aan vast!

– Dit is een advertorial –

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties