logo
17 June 2015

Back

Gepost in mijn outfits

back, open rug, monki, iwsbs, boyfriend jeans, cropped boyfriend jeans, cos enkellaarzen, cos schoenen, open rug, top met open rug, pastel, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a partyback, open rug, monki, iwsbs, boyfriend jeans, cropped boyfriend jeans, cos enkellaarzen, cos schoenen, open rug, top met open rug, pastel, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a partyback, open rug, monki, iwsbs, boyfriend jeans, cropped boyfriend jeans, cos enkellaarzen, cos schoenen, open rug, top met open rug, pastel, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a partyback, open rug, monki, iwsbs, boyfriend jeans, cropped boyfriend jeans, cos enkellaarzen, cos schoenen, open rug, top met open rug, pastel, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a party

Hoewel ik hier hakken draag (en bij mijn vorige outfit met deze top niet), vind ik dit toch meer de casual variant van mijn Ruggengraat look. Hoewel ik dol ben op felle kleuren, vind ik de fletse kleuren in deze outfit toch ook wel iets hebben in combinatie met elkaar.

Ik draag:

IWSBS top met open rug (kun je hier vinden)
Monki cropped boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
COS lichtblauwe enkellaarzen (hier kun je look alikes vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties