logo
18 June 2015

OPI On Pinks & Needles

Gepost in beauty

OPI On Pinks & Needles, opi, opi on pinks and needles, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, glitternagellak, opi brights, opi brights review, opi brights swatches, roze nagellak

OPI bracht voor deze zomer de OPI Brights collectie uit. OPI On Pinks & Needles is de enige glitterlak uit de collectie en maakt mij heel vrolijk. Door de grote glitters (glitters is het eigenlijk niet het goede woord, het zijn bijna pailletjes) heb ik door dit lakje echt een beetje het gevoel bloemblaadjes op mijn nagels te dragen. Je kunt de lak als topcoat aanbrengen, maar ik vond het wel leuk om hem alleen te laten shinen.

Op deze foto draag ik ongeveer drie laagjes. Er zit best veel glitter in de lak, maar voor een effect als deze heb je dus wel meerdere laagjes nodig. Die laagjes er weer af krijgen is niet mijn hobby, maar hé, dan heb je ook wat (gehad)!

OPI is onder andere verkrijgbaar bij Douglas, maar de Brights collectie staat niet meer in de webshop. Check voor andere OPI verkooppunten deze link.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties