logo
13 June 2015

Macaron

Gepost in mijn outfits

Macaron / Fashion is a partyMacaron / Fashion is a party

Wist je dat Palladium een Frans merk is? Dat maakt het best logisch dat ze voor dit seizoen met een Macaron collectie zijn gekomen: Palladiums in zes snoepkleurtjes die echt té leuk zijn (vind ik). Ik had dan ook moeite een kleur te kiezen, maar besloot uiteindelijk voor ‘Mango’ te gaan.

In deze outfit heb ik ze gecombineerd met andere “snoepkleurtjes”. Wat vinden jullie van het geheel?

Ik draag:

ASOS geel/wit gestreept t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories lichtgroene trenchcoat (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Palladium Baggy M Mango laarzen (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties