logo
10 June 2015

Bloomingdale

Gepost in mijn outfits

bloomingdale, fashion is a party, fashion blogger, bloemendaal aan zee, rode kokerrok, adidas x topshop superstar, primark, t-shirt, h&m trend, t-shirt bloemen, floral t-shirt, adidas superstar, adidas x topshop, ronde zonnebril, C&A, fashion is a party outfit, rode lipstick, zomer outfitbloomingdale, fashion is a party, fashion blogger, bloemendaal aan zee, rode kokerrok, adidas x topshop superstar, primark, t-shirt, h&m trend, t-shirt bloemen, floral t-shirt, adidas superstar, adidas x topshop, ronde zonnebril, C&A, fashion is a party outfit, rode lipstick, zomer outfitbloomingdale, fashion is a party, fashion blogger, bloemendaal aan zee, rode kokerrok, adidas x topshop superstar, primark, t-shirt, h&m trend, t-shirt bloemen, floral t-shirt, adidas superstar, adidas x topshop, ronde zonnebril, C&A, fashion is a party outfit, rode lipstick, zomer outfitbloomingdale, fashion is a party, fashion blogger, bloemendaal aan zee, rode kokerrok, adidas x topshop superstar, primark, t-shirt, h&m trend, t-shirt bloemen, floral t-shirt, adidas superstar, adidas x topshop, ronde zonnebril, C&A, fashion is a party outfit, rode lipstick, zomer outfitbloomingdale, fashion is a party, fashion blogger, bloemendaal aan zee, rode kokerrok, adidas x topshop superstar, primark, t-shirt, h&m trend, t-shirt bloemen, floral t-shirt, adidas superstar, adidas x topshop, ronde zonnebril, C&A, fashion is a party outfit, rode lipstick, zomer outfitbloomingdale, fashion is a party, fashion blogger, bloemendaal aan zee, rode kokerrok, adidas x topshop superstar, primark, t-shirt, h&m trend, t-shirt bloemen, floral t-shirt, adidas superstar, adidas x topshop, ronde zonnebril, C&A, fashion is a party outfit, rode lipstick, zomer outfit

Afgelopen weekend in Bloemendaal. Misschien een tikje overdressed voor het strand, maar vooral: TE. KOUD. Toen ik thuis was, was ik helemaal verkleumd. Het waaide super hard namelijk, maar de zon was wel heerlijk.

Ik draag:

Primark t-shirt met bloemenprint (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend rode kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
C&A ronde zonnebril (hier kun je een look alike vinden)
adidas x TOPSHOP Superstar sneakers (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties