logo
20 June 2015

Sandalous

Gepost in mijn outfits

Sandalous, sandalen, monki cropped boyfriend jeans, vanharen sandalen, vanharen, plangas, cat eye zonnebril, tanktop, cheap monday tanktop, tanktop blauw, mango, zonnebril, fashion is a party, fashion blogger, arnhemSandalous, sandalen, monki cropped boyfriend jeans, vanharen sandalen, vanharen, plangas, cat eye zonnebril, tanktop, cheap monday tanktop, tanktop blauw, mango, zonnebril, fashion is a party, fashion blogger, arnhemSandalous, sandalen, monki cropped boyfriend jeans, vanharen sandalen, vanharen, plangas, cat eye zonnebril, tanktop, cheap monday tanktop, tanktop blauw, mango, zonnebril, fashion is a party, fashion blogger, arnhemSandalous, sandalen, monki cropped boyfriend jeans, vanharen sandalen, vanharen, plangas, cat eye zonnebril, tanktop, cheap monday tanktop, tanktop blauw, mango, zonnebril, fashion is a party, fashion blogger, arnhem

Dit is nou echt een outfit waar ik me tegenwoordig super lekker in voel: makkelijk, comfortabel en toch met leuke, onderscheidende details.

Hoe is het met jullie vakantiestemming? Ik begin te merken dat de “komkommertijd” is begonnen. Herhalingen op tv, zomerroosters her en der en ‘fijne vakantie!”s op straat. Over het algemeen word het in de zomer wat rustiger op het Internet, maar misschien heb je nu juíst wel veel tijd om blogs te lezen en YouTube video’s te kijken? Ik ben benieuwd.

Ik draag:

Cheap Monday donkerblauwe top (hier kun je Cheap Monday vinden)
Monki cropped destroyed boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren sandalen (kun je hier vinden)
Mango goudkleurige ketting
PLANGAS cat eye zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties