logo
19 June 2015

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Bronze

Gepost in beauty

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Bronze, the body shop, the body shop honey bronze, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome, highlighter, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome review, the body shop summer 2015, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party

Even geleden schreef ik over één van de The Body Shop Honey Bronze Highlighting Domes. Vandaag laat ik jullie een andere kleur zien: Bronze. De vorige keer was ik niet erg enthousiast. Zou Bronze me beter bevallen?

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Bronze, the body shop, the body shop honey bronze, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome, highlighter, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome review, the body shop summer 2015, fashion blogger, beautyblog, fashion is a partyThe Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Bronze, the body shop, the body shop honey bronze, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome, highlighter, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome review, the body shop summer 2015, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party

Hoewel ik Bronze net wat prettiger vind werken dan ik Golden vond, ben ik toch ook over deze Highlighting Dome niet enthousiast. Om dezelfde reden: het product gaat niet goed samen in combinatie met foundation. Wel is het zo dat dit te verhelpen is door de highlighter goed in de foundation te blenden nadat je ‘m hebt aangebracht (bij Golden zag je dan niets meer van de highlighter, dat is bij Bronze niet zo), maar ik vind dat best bewerkelijk werken en het resultaat is alsnog een beetje vlekkerig. Ook vind ik het de kleur, finish of iets anders aan de Highlighting Domes gewoon niet echt bijzonder. Als je geen foundation gebruikt is de highlighter gebruiksvriendelijker, maar vind ik ‘m dus alsnog een beetje gewoontjes. Eigenlijk vind ik vooral de verpakking van dit product leuk, maar daar houdt het op.

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Bronze, the body shop, the body shop honey bronze, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome, highlighter, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome review, the body shop summer 2015, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party

De The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome highlighters kosten €10,- per stuk en kun je hier vinden in de The Body Shop webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties