logo




29 June 2015

Outfit recap juni

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap juni, palladium boots, strand, bloemendaal, miss chaos, vanharen, zomeroutfits, zomer 2015, juni 2015, fashion blogger, outfit recap fashion is a party, annasieraad, nike air force 1 premium, mom jeans, boyfriend jeans, australis cosmetics, zomerjurkje gesponsorde post, & other storiesoutfit recap, outfit recap juni, palladium boots, strand, bloemendaal, miss chaos, vanharen, zomeroutfits, zomer 2015, juni 2015, fashion blogger, outfit recap fashion is a party, annasieraad, nike air force 1 premium, mom jeans, boyfriend jeans, australis cosmetics, zomerjurkje gesponsorde post, & other storiesoutfit recap, outfit recap juni, palladium boots, strand, bloemendaal, miss chaos, vanharen, zomeroutfits, zomer 2015, juni 2015, fashion blogger, outfit recap fashion is a party, annasieraad, nike air force 1 premium, mom jeans, boyfriend jeans, australis cosmetics, zomerjurkje gesponsorde post, & other storiesoutfit recap, outfit recap juni, palladium boots, strand, bloemendaal, miss chaos, vanharen, zomeroutfits, zomer 2015, juni 2015, fashion blogger, outfit recap fashion is a party, annasieraad, nike air force 1 premium, mom jeans, boyfriend jeans, australis cosmetics, zomerjurkje gesponsorde post, & other storiesOutfit recap juni / Fashion is a partyoutfit recap, outfit recap juni, palladium boots, strand, bloemendaal, miss chaos, vanharen, zomeroutfits, zomer 2015, juni 2015, fashion blogger, outfit recap fashion is a party, annasieraad, nike air force 1 premium, mom jeans, boyfriend jeans, australis cosmetics, zomerjurkje gesponsorde post, & other storiesoutfit recap, outfit recap juni, palladium boots, strand, bloemendaal, miss chaos, vanharen, zomeroutfits, zomer 2015, juni 2015, fashion blogger, outfit recap fashion is a party, annasieraad, nike air force 1 premium, mom jeans, boyfriend jeans, australis cosmetics, zomerjurkje gesponsorde post, & other storiesoutfit recap, outfit recap juni, palladium boots, strand, bloemendaal, miss chaos, vanharen, zomeroutfits, zomer 2015, juni 2015, fashion blogger, outfit recap fashion is a party, annasieraad, nike air force 1 premium, mom jeans, boyfriend jeans, australis cosmetics, zomerjurkje gesponsorde post, & other stories

Het eerste half jaar van 2015 “is niet meer”. Sorry, dat klinkt wel heel triest hè? De afgelopen maanden zijn in ieder geval voorbij gevlogen!

21 juni is gepasseerd en dus is het officieel zomer nu, al voelt het zo eigenlijk nog steeds niet. Gisteren zat ik nog met miezerregen op het terras bijvoorbeeld. De komende week zal dat zomergevoel ongetwijfeld wél aanwezig zijn, want volgens het KNMI gaan de temperaturen ernstig oplopen deze week. Wat dragen jullie bij 35+ graden?

Ik vind het dit keer héél erg moeilijk om favoriete outfits te kiezen. Ze passen deze maand allebei wel goed bij me (en nee, dat is niet altijd zo – ik denk nog steeds wel eens ‘meeh’ als ik door mijn outfit recaps scroll). Als ik moet kiezen, ga ik toch voor de laatste twee. Jullie?

P.S. Klik op de foto’s om de originele outfitposts te bekijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties