logo
1 June 2015

Outfit recap mei

Gepost in mijn outfits

Outfit recap mei / Fashion is a partyOutfit recap mei, outfit recap, fashion blogger, fashion is a party, jeans, felroze lipstick, laarzen, geruite blouse, little black dress, nike air max, paul's boutique, thebagstore, alexander wang x h&m, petrol jas, puma sneakers, miss chaos, dr. martens, fashion is a party outfits, mei 2015, outfit recap Outfit recap mei, outfit recap, fashion blogger, fashion is a party, jeans, felroze lipstick, laarzen, geruite blouse, little black dress, nike air max, paul's boutique, thebagstore, alexander wang x h&m, petrol jas, puma sneakers, miss chaos, dr. martens, fashion is a party outfits, mei 2015, outfit recap Outfit recap mei, outfit recap, fashion blogger, fashion is a party, jeans, felroze lipstick, laarzen, geruite blouse, little black dress, nike air max, paul's boutique, thebagstore, alexander wang x h&m, petrol jas, puma sneakers, miss chaos, dr. martens, fashion is a party outfits, mei 2015, outfit recap Outfit recap mei, outfit recap, fashion blogger, fashion is a party, jeans, felroze lipstick, laarzen, geruite blouse, little black dress, nike air max, paul's boutique, thebagstore, alexander wang x h&m, petrol jas, puma sneakers, miss chaos, dr. martens, fashion is a party outfits, mei 2015, outfit recap Outfit recap mei, outfit recap, fashion blogger, fashion is a party, jeans, felroze lipstick, laarzen, geruite blouse, little black dress, nike air max, paul's boutique, thebagstore, alexander wang x h&m, petrol jas, puma sneakers, miss chaos, dr. martens, fashion is a party outfits, mei 2015, outfit recap Outfit recap mei, outfit recap, fashion blogger, fashion is a party, jeans, felroze lipstick, laarzen, geruite blouse, little black dress, nike air max, paul's boutique, thebagstore, alexander wang x h&m, petrol jas, puma sneakers, miss chaos, dr. martens, fashion is a party outfits, mei 2015, outfit recap Outfit recap mei, outfit recap, fashion blogger, fashion is a party, jeans, felroze lipstick, laarzen, geruite blouse, little black dress, nike air max, paul's boutique, thebagstore, alexander wang x h&m, petrol jas, puma sneakers, miss chaos, dr. martens, fashion is a party outfits, mei 2015, outfit recap

Het jaar zit er alweer voor bijna de helft op! De komende maand wordt het dan eindelijk zomer, maar ik ben eerlijk gezegd nog niet echt in zomerse sferen… mei zat vol met laarzen, sjaals, sweaters en jacks. Op outfitgebied vind ik dat eigenlijk wel prima: als het dertig graden is, zijn zelfs sieraden te warm. Los van mijn outfits verlang ik wel naar hogere temperaturen hoor. Ik wil mijn eerste barbecue van dit jaar!

Ik vond mijn outfits deze maand best leuk, al zeg ik het zelf! Mijn favoriet is zeker weten deze. Ik gok dat jullie dat wel met me eens zijn?

P.S. Klik op de foto’s om de originele outfitposts te bekijken!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties