logo
2 July 2015

adidas Superstar Citypack

Gepost in fashion

nieuwesneakers.nl, gesponsorde post, adidas superstar citypack, adidas supercolor, adidas superstar kleuren, adidas superstar suède, fashion is a party, fashion blogger

We kennen inmiddels allemaal de adidas Supercolors wel, toch? Een tijdje geleden heeft adidas in samenwerking met Pharrell vijftig verschillende kleuren van de Superstar uitgebracht. Die kleurtjes bevielen blijkbaar goed, want nu verschijnt de Superstar in zes effen kleuren, maar dit keer iets meer winterish: in suède.

De collectie heet de adidas Superstar Citypack. Hierin vind je gele, blauwe, rode, zwarte, grijze en paarse suède Superstars. Elke kleur is geïnspireerd op een wereldstad, die ook in het klein op de sneakers gedrukt staat (zie bovenstaande foto). De collectie is al verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij Intreza.nl.

Meer over sneakers lezen en zien? Bekijk hier alle adidas sneakers die net gelanceerd zijn.

– Dit is een gesponsorde post –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties

Comments are closed