logo
6 July 2015

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Craft

Gepost in beauty

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Craft, abh, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipstick, bordeaux lipstick, donkerrode lipstick, anastasia beverly hills nederland, liquid lipstick nederland, instagram, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Vorige week schreef ik over Unicorn van Anastasia Beverly Hills, nu is het tijd voor haar zusje Craft. Beide kleuren zijn uitgebracht voor deze zomer, hoewel ik Craft écht geen zomertint vind. Echter, ik heb gezien dat ABH voor deze herfst met onder andere een felle koraaltint komt, dus blijkbaar doen ze niet heel erg aan “zomer- en winterkleuren”.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Craft, abh, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipstick, bordeaux lipstick, donkerrode lipstick, anastasia beverly hills nederland, liquid lipstick nederland, instagram, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Over Unicorn waren jullie niet zo enthousiast, maar ik gok dat Craft wel in de smaak gaat vallen. Het is een prachtige donkerrode/bordeaux tint, die lijntjes en droge velletjes wat minder benadrukt dan Unicorn. Hij brengt heel prettig en gemakkelijk aan en blijft heel goed zitten. Aanrader!

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Craft, abh, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipstick, bordeaux lipstick, donkerrode lipstick, anastasia beverly hills nederland, liquid lipstick nederland, instagram, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerAnastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Craft, abh, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipstick, bordeaux lipstick, donkerrode lipstick, anastasia beverly hills nederland, liquid lipstick nederland, instagram, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ook voor Craft geldt de volgende verkoopinformatie. Anastasia Beverly Hills liquid lipstick is te koop via anastasiabeverlyhills.com, maar op dit moment zijn er erg weinig kleuren op voorraad. Echter, ze zullen allemaal aangevuld worden; je kunt het beste het Instagram account van ABH in de gaten houden voor updates over restocks. ABH liquid lipstick kost $20,- per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties