logo
9 July 2015

Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue

Gepost in beauty

Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills crème color, anastasia beverly hills ice blue, abh creme color, #abhcremecolor, beautyblog, eyeliner, blue eyeliner, blauwe eyeliner, anastasia beverly hills nederland, abh summer 2015, anastasia beverly hills creme colors swatches, anastasia beverly hills creme colors review, fashion is a party, fashion blogger

Anastasia Beverly Hills heeft voor deze zomer nieuwe, felle kleuren uitgebracht van hun crème colors. Op de verpakking lees je hoe ABH dit toffe product bedoeld heeft:

Ultra-pigmented waterproof color that won’t crease or smudge. Use for a wide range of applications, from liner to base, to body for a bold wash of color in matte and shimmer shades”. 

Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills crème color, anastasia beverly hills ice blue, abh creme color, #abhcremecolor, beautyblog, eyeliner, blue eyeliner, blauwe eyeliner, anastasia beverly hills nederland, abh summer 2015, anastasia beverly hills creme colors swatches, anastasia beverly hills creme colors review, fashion is a party, fashion blogger

Het gaat dus om een heel multifunctioneel product, maar toch (of misschien juist wel dáárom) wist ik even niet wat ik er nou precies mee moest. Het is een product dat voldoende speeltijd nodig heeft, denk ik. Natuurlijk kun je er een eyeliner mee zetten – dat is het meest voor de hand liggende-, maar er moet zoveel meer mogelijk zijn. Verderop in deze post laat ik je twee looks zien. Voor meer inspiratie is social media natuurlijk your best friend.

Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills crème color, anastasia beverly hills ice blue, abh creme color, #abhcremecolor, beautyblog, eyeliner, blue eyeliner, blauwe eyeliner, anastasia beverly hills nederland, abh summer 2015, anastasia beverly hills creme colors swatches, anastasia beverly hills creme colors review, fashion is a party, fashion blogger

Eén ding is zeker: dit product is waterproof FOR SURE. De swatch moest ik echt van mijn hand bóenen. Wel ideaal met het hete weer dat we vorige week hadden hoor: of je nou traant, zweet of in een onweersbui natregent, je crème color blijft op zijn plek.

Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills crème color, anastasia beverly hills ice blue, abh creme color, #abhcremecolor, beautyblog, eyeliner, blue eyeliner, blauwe eyeliner, anastasia beverly hills nederland, abh summer 2015, anastasia beverly hills creme colors swatches, anastasia beverly hills creme colors review, fashion is a party, fashion bloggerAnastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills crème color, anastasia beverly hills ice blue, abh creme color, #abhcremecolor, beautyblog, eyeliner, blue eyeliner, blauwe eyeliner, anastasia beverly hills nederland, abh summer 2015, anastasia beverly hills creme colors swatches, anastasia beverly hills creme colors review, fashion is a party, fashion blogger

De kleur waar ik mee aan de slag ben gegaan is ice blue, een lichtblauwe/turquoise tint. Er zijn dus nog een aantal felle kleuren, maar er is bijvoorbeeld ook “gewoon” zwart: hier bekijk je ze allemaal.

Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills crème color, anastasia beverly hills ice blue, abh creme color, #abhcremecolor, beautyblog, eyeliner, blue eyeliner, blauwe eyeliner, anastasia beverly hills nederland, abh summer 2015, anastasia beverly hills creme colors swatches, anastasia beverly hills creme colors review, fashion is a party, fashion bloggerAnastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills crème color, anastasia beverly hills ice blue, abh creme color, #abhcremecolor, beautyblog, eyeliner, blue eyeliner, blauwe eyeliner, anastasia beverly hills nederland, abh summer 2015, anastasia beverly hills creme colors swatches, anastasia beverly hills creme colors review, fashion is a party, fashion blogger

Wat ABH belooft, maakt ze zeker waar: de crème color is super gepigmenteerd, is dus niet van zijn plek te krijgen (dit heeft ook een nadeel: foutjes moet je snel corrigeren bijvoorbeeld!) en kan zowel mooi op zichzelf als als basis gebruikt worden. Je koopt Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color Ice Blue hier voor $18,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties