logo
22 July 2015

Benefit They’re Real! Mascara Beyond Blue

Gepost in beauty

Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue, benefit mascara, Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue review, Benefit They're Real! Mascara review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, mascara, benefit mascara, douglas, blauwe mascara, blue mascara

Mascara in een felle kleur, daar kun je mij blij mee maken! Naast dat de Benefit They’re Real! Push Up Liner is uitgebracht in nieuwe kleuren, geldt dat ook voor de Benefit They’re Real! Mascara. Deze laatste is er niet alleen meer in zwart, maar nu ook in bruin en blauw.

Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue, benefit mascara, Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue review, Benefit They're Real! Mascara review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, mascara, benefit mascara, douglas, blauwe mascara, blue mascaraBenefit They're Real! Mascara Beyond Blue, benefit mascara, Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue review, Benefit They're Real! Mascara review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, mascara, benefit mascara, douglas, blauwe mascara, blue mascara

Ik vind het effect van de mascara behoorlijk ‘wauwie!’, zonder dat de mascara gek staat of té blauw oogt: hij knalt van je ogen af op een positieve manier. Bovendien verlengt en separeert de mascara goed. Met onder andere dank aan het fijne borsteltje.

Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue, benefit mascara, Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue review, Benefit They're Real! Mascara review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, mascara, benefit mascara, douglas, blauwe mascara, blue mascaraBenefit They're Real! Mascara Beyond Blue, benefit mascara, Benefit They're Real! Mascara Beyond Blue review, Benefit They're Real! Mascara review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, mascara, benefit mascara, douglas, blauwe mascara, blue mascara

Het spreekt voor zich dat je van blauwe mascara moet houden wil dit product bij je in de smaak vallen, maar als je blauw bij je ogen mooi vindt, kan ik je Benefit They’re Real! Mascara Beyond Blue zeker aanraden. Hij kost €26,- en is verkrijgbaar bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties