logo
16 July 2015

Benefit They’re Real! Push-Up Liner Beyond Green

Gepost in beauty

Benefit They're Real! Push-Up Liner Beyond Green, benefit, benefit cosmetics, douglas, benefit they're real!, benefit mascara, benefit they're real push-up liner, eyeliner, benefit eyeliner, fashion blogger, beautyblogger, fashion is a party, gel eyeliner, Benefit They're Real! Push-Up Liner review, Benefit They're Real! Push-Up Liner swatches

Het is alweer ongeveer een jaar geleden dat Benefit de Benefit They’re Real! Push-Up Liner lanceerde. Dit is een innovatieve gel eyeliner met – jawel- AccuFlex tip. Ik wist in eerste instantie niet wat ik me daarbij voor moest stellen en hoe dit werkt, maar het is best simpel: het uiteinde van de eyeliner is een (flexibel) stukje AccuFlex (whatever that might be) met daarin een opening. Als je aan het uiteinde van de eyeliner draait, dan duw je vloeistof door de opening. Met deze vloeistof en de tip trek je vervolgens een lijn langs je wimperrand.

770 benefit they're real push up liner 2Benefit They're Real! Push-Up Liner Beyond Green, benefit, benefit cosmetics, douglas, benefit they're real!, benefit mascara, benefit they're real push-up liner, eyeliner, benefit eyeliner, fashion blogger, beautyblogger, fashion is a party, gel eyeliner, Benefit They're Real! Push-Up Liner review, Benefit They're Real! Push-Up Liner swatches

Hoewel het makkelijk klinkt, vond ik het niet heel eenvoudig in gebruik in eerste instantie. Je moet er echt even inkomen: werken met deze Push-Up Liner. Ik kreeg het trucje door toen ik ontdekte dat het veel beter gaat als je de eyeliner met de opening naar beneden houdt bij het aanbrengen, in plaats van haaks op je ooglid of zelfs iets schuin naar boven. Echter, ik kan me voorstellen dat het persoonlijk is hoe jij de Push-Up Liner het prettigste vindt werken. Eén ding weet ik wel: heel precies werken gaat met deze Push-Up Liner bijna niet. De tip blijft hoe dan ook enigszins lomp en is misschien wel flexibel, maar toch niet zo flexibel als een kwastje of iets soortgelijks. Ik denk dat ik er een volgende keer stiekem een eyeliner kwastje bij pak.

770 benefit they're real push up liner 3

De zwarte variant van deze eyeliner bestaat dus al een jaar, maar wat nieuw is deze zomer zijn de drie kleuren Beyond Blue, Beyond Purple en Beyond Green. Zoals je ziet heb ik de laatste. Ik had verwacht dat het om redelijk felle kleuren zou gaan (het is immers zomer), maar de tinten zijn best donker en eigenlijk wat “herfstig”. Echter, ik kan me voorstellen dat ze voor velen op deze manier wel wat draagbaarder zijn.

Benefit They're Real! Push-Up Liner Beyond Green, benefit, benefit cosmetics, douglas, benefit they're real!, benefit mascara, benefit they're real push-up liner, eyeliner, benefit eyeliner, fashion blogger, beautyblogger, fashion is a party, gel eyeliner, Benefit They're Real! Push-Up Liner review, Benefit They're Real! Push-Up Liner swatchesBenefit They're Real! Push-Up Liner Beyond Green, benefit, benefit cosmetics, douglas, benefit they're real!, benefit mascara, benefit they're real push-up liner, eyeliner, benefit eyeliner, fashion blogger, beautyblogger, fashion is a party, gel eyeliner, Benefit They're Real! Push-Up Liner review, Benefit They're Real! Push-Up Liner swatches

In de praktijk bevalt deze kleur groen me wel: het is duidelijk geen zwart, maar ook niet in your face groen. De kleur vind ik dus mooi, maar van de AccuFlex tip word ik nog niet heel blij en -hoewel het een leuk hebbeding is – al met al vind ik deze eyeliner zijn geld niet waard.

Benefit They’re Real! Push-Up Liner Beyond Green kost €26,- en is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties