logo
29 July 2015

Flip a coin

Gepost in mijn outfits

Flip a coin, fashion is a party, fashion blogger, zara zonnebril, zara, vanharen, hakken, sandalen, sandalen met hak, midirok, midi skirt, vila, primark, off white, cat eye zonnebril, cat eye sunnies, arnhem, winged eyeliner, retro outfit, outfitpost, red lipstick, rode lipstickFlip a coin, fashion is a party, fashion blogger, zara zonnebril, zara, vanharen, hakken, sandalen, sandalen met hak, midirok, midi skirt, vila, primark, off white, cat eye zonnebril, cat eye sunnies, arnhem, winged eyeliner, retro outfit, outfitpost, red lipstick, rode lipstickFlip a coin, fashion is a party, fashion blogger, zara zonnebril, zara, vanharen, hakken, sandalen, sandalen met hak, midirok, midi skirt, vila, primark, off white, cat eye zonnebril, cat eye sunnies, arnhem, winged eyeliner, retro outfit, outfitpost, red lipstick, rode lipstickFlip a coin, fashion is a party, fashion blogger, zara zonnebril, zara, vanharen, hakken, sandalen, sandalen met hak, midirok, midi skirt, vila, primark, off white, cat eye zonnebril, cat eye sunnies, arnhem, winged eyeliner, retro outfit, outfitpost, red lipstick, rode lipstickFlip a coin, fashion is a party, fashion blogger, zara zonnebril, zara, vanharen, hakken, sandalen, sandalen met hak, midirok, midi skirt, vila, primark, off white, cat eye zonnebril, cat eye sunnies, arnhem, winged eyeliner, retro outfit, outfitpost, red lipstick, rode lipstick

Terwijl ik bezig was met deze post kwam ik de volgende quote tegen, voor iedereen die niet kan kiezen: “When you’re not sure, flip a coin. Because while the coin is in the air, you realize which one you’re actually hoping for”.

Ik draag:

Primark off white jurkje als top (hier kun je een look alike vinden)
Vila lichtroze midirok (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte sandalen met hak (kun je hier vinden)
ZARA cat eye zonnebril (hier kun je een look alike vinden)

Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties