logo
22 July 2015

essence ¡ARRIBA! blush baila, baila

Gepost in beauty

essence ¡ARRIBA! blush baila, baila, essence ¡ARRIBA! blush, essence ¡ARRIBA! blush review, essence ¡ARRIBA! review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, budget blush, koraal blush, roze blush, essence cosmetics, essence limited edition, essence mexico

De essence ¡ARRIBA! collectie maakte mij niet gelijk dolenthousiast: een waaier, hair chalk en onoriginele lipgloss in een tubetje… ik vond het allemaal een beetje cheap en niet zo vernieuwend. Waar ik echter toch wel nieuwsgierig naar was, waren de blush en de nagellak uit deze collectie. Die heb ik daarom meegenomen; in deze post laat ik je de essence ¡ARRIBA! blush baila, baila zien.

essence ¡ARRIBA! blush baila, baila, essence ¡ARRIBA! blush, essence ¡ARRIBA! blush review, essence ¡ARRIBA! review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, budget blush, koraal blush, roze blush, essence cosmetics, essence limited edition, essence mexico

baila, baila bestaat uit ‘colour flashes’, zoals essence ze omschrijft. Deze zijn er natuurlijk vooral voor het oog, want in de praktijk meng je ze en zullen ze samen één kleur vormen. Die kleur zou ik omschrijven als ‘donkerkoraal’. Ik vind ‘m wel leuk en best apart! Overigens kan ik niet echt een shimmer ontdekken in de essence ¡ARRIBA! blush, maar mat vind ik ‘m ook niet. Ik houd het op ‘glanzend’. De blush is goed gepigmenteerd en de textuur is prima. Aanrader!

essence ¡ARRIBA! blush baila, baila, essence ¡ARRIBA! blush, essence ¡ARRIBA! blush review, essence ¡ARRIBA! review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, budget blush, koraal blush, roze blush, essence cosmetics, essence limited edition, essence mexicoessence ¡ARRIBA! blush baila, baila, essence ¡ARRIBA! blush, essence ¡ARRIBA! blush review, essence ¡ARRIBA! review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, budget blush, koraal blush, roze blush, essence cosmetics, essence limited edition, essence mexico

De essence ¡ARRIBA! collectie is nog tot half augustus verkrijgbaar of zolang de voorraad strekt. Exclusief bij Kruidvat!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties