logo
23 July 2015

essence ¡ARRIBA! nail polish macarena mint en top coat festival of colours

Gepost in beauty

essence ¡ARRIBA! nail polish macarena mint en top coat festival of colours, essence ¡ARRIBA! nail polish, essence ¡ARRIBA! macarena mint, essence ¡ARRIBA! top coat festival of colours, essence ¡ARRIBA! nail polish swatches, essence ¡ARRIBA! review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, confetti, matte nagellak, turquoise nagellak

Leuk aan de essence ¡ARRIBA! collectie is dat deze nagellaken bevat met ‘Chalky Mat’ effect. Twee lakjes uit de collectie hebben dit effect, twee andere lakjes hebben in plaats daarvan een sticker met ‘Spicy Metallic’. Die hebben dus geen matte, maar een metallic finish.

Matte nagels zijn inmiddels alweer een tijdje “geweest” (dat wil zeggen: de hype is grotendeels overgewaaid), maar ik vind ze nog steeds heel gaaf. Macarena mint is dan ook helemaal mijn ding: lekker fel kleurtje, droogt snel en ik vind het matte effect mooi. Eén laagje van deze nagellak is al genoeg voor een volledig dekkend resultaat, al draag ik er hier twee voor een net wat intensere kleur.

Naast de vier nagellakken bevat de essence ¡ARRIBA! collectie ook nog twee topcoats met hierin “glitters”: glitters zijn het eigenlijk niet, maar ik weet niet hoe ik de kleine figuurtje anders moet noemen. essence noemt ze confetti, laat ik het maar daarbij houden.

De festival of colours topcoat geeft niet heel veel confetti af: je moet niet rekenen op een volledig bedekte confettinagel. Op bovenstaande foto zie je het resultaat na twee flinke lagen. Ik vind de topcoat super vrolijk staan, maar de kleurtjes hebben ook iets kinderachtigs. Ik vind daarom macarena mint op zichzelf mooier. Wat vinden jullie?

De essence ¡ARRIBA! nail polish kost €1,89 per stuk en de top coat €1,99 per stuk. De essence ¡ARRIBA! collectie is nog tot half augustus of zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties