logo
2 July 2015

essence how to make your face glow make-up box

Gepost in beauty

essence how to make your face glow make-up box, essence cosmetics, essence how to make your face glow review, essence make-up box, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, highlighter, blush, bronzer

Een glowing face is best je van het tegenwoordig. Niet zo gek dus, dat essence een tijdje geleden de essence how to make your face glow make-up box toevoegde aan haar make-up boxen serie. In deze box vind je een bronzer, highlighter, blush, applicator en – als je die mee wilt tellen- ingebouwd spiegeltje en instructiekaartje (thanks V, voor het lenen van de foto :-)). Die laatste heb ik verder in deze post achterwege gelaten, want tja: what can I say? Ik google eigenlijk gewoon liever als ik niet precies weet waar of hoe een product aan te brengen.

essence how to make your face glow make-up box, essence cosmetics, essence how to make your face glow review, essence make-up box, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, highlighter, blush, bronzer

De bronzer en blush hebben een lichte shimmer, de highlighter is meer glans (glitter) dan kleur. Ik vind ze alledrie niet echt bijzonder; er zijn tal van producten die op deze drie lijken. Het onderscheidende aan deze is echt dat ze samen zitten in de leuke, grappige verpakking.

De make-up box is handig om mee te nemen of als je ‘s ochtends geen zin hebt om na te denken welke blush, bronzer of highlighter je op wilt doen. Je pakt gewoon dit doosje erbij en klaar. De poeders doen goed hun werk, maar maken me niet geweldig enthousiast.

essence how to make your face glow make-up box, essence cosmetics, essence how to make your face glow review, essence make-up box, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, highlighter, blush, bronzer

Wel vind ik dat je op onderstaande foto goed kunt zien wat blush, bronzer en highlighter met je gezicht doen: opeens “leef” ik in vergelijking tot de lichtelijk zombie-achtige uitstraling die ik op de linkerfoto heb. Maar dat heeft verder niet zoveel met de kwaliteit van dit product te maken.

essence how to make your face glow make-up box, essence cosmetics, essence how to make your face glow review, essence make-up box, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, highlighter, blush, bronzer

De essence how to make your face glow make-up box kost €5,99 en is te koop bij grotere Kruidvat filialen.

Wat vinden jullie van de box?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties