logo
25 July 2015

essie Private Weekend nagellak

Gepost in beauty

essie Private Weekend nagellak, essie nagellak, essie private weekend, essie surf's up, essie zomer 2015, essie witte nagellak, essie private weekend nail polish, essie private weekend swatch, essie surf's up swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, summer 2015, witte nagellak, bubbeltjes in nagellak

Gelukkig was het alweer een tijdje geleden, maar het gebeurt nog wel eens dat ik nagellak tegenkom die luchtbelletjes heeft. In het verleden had ik daar vaak last van, dus ik weet inmiddels wat je er aan kunt doen en vooral níet aan moet doen: niet in de zon zetten, niet schudden, geen nagellakremover erin doen, niet te dikke lagen aanbrengen, de lagen tussendoor goed laten drogen, etc.

essie Private Weekend was zo’n lakje dat bubbeltjes gaf bij mij. Ik weet niet of het aan de nagellak in zijn algemeenheid of alleen aan mijn flesje ligt, maar ik had er toch echt niets geks mee gedaan. Twee keer lakte ik mijn nagels opnieuw met deze lak. Ik maakte de laagjes nog wat dunner, maar het mocht niet baten. Bij de derde keer bracht ik twee dunne laagjes aan en bracht ik daarna een topcoat aan. Vervolgens bracht ik over de topcoat (nadat alles goed droog was) nog een derde laagje lak aan en wéér de topcoat. Ik merkte dat de topcoat de bubbeltjes minimaliseerde, dus vandaar. Het resultaat van de derde keer zie je op de foto. Als je van heel dichtbij kijkt zie je nog steeds wat bubbels, maar zoals het er nu uitziet kan het er wel mee door, vind ik.

Anyway, Private Weekend is wit, zoals je ziet. Eerder schreef ik al dat ik dol ben op witte nagellak. Deze dekt in principe volledig met twee laagjes, maar ik heb er momenteel drie nodig, omdat deze lak echt verschrikkelijk gestained heeft. Meh!

In het potje zie je een lichte shimmer in de lak, maar op de nagel zie ik daar eigenlijk niets meer van terug. Best jammer, want dat had Private Weekend wel onderscheidend gemaakt!

essie Private Weekend is onderdeel van de essie Surf’s Up collectie voor zomer 2015 en kost €9,99. Je koopt ‘m bijvoorbeeld hier.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties