logo
3 July 2015

Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer Of Hope

Gepost in beauty

Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer Of Hope, gerard cosmetics, Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss, gerard cosmetics lipgloss, lighted lip gloss, gerard cosmetics shimmer of hope, gerard cosmetcis review, gerard cosmetics nederland, gerard cosmetics instagram, nude lipgloss, lipgloss met lampje, gerard cosmetics swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Als een make-up merk een Instagram account heeft met de mooiste make-up looks, dan krijg ik er vanzelf een zwak voor. Zo ging dat bij Anastasia Beverly Hills en zo is dat ook gegaan bij Gerard Cosmetics. Dit laatste merk is volgens mij niet bekend in Nederland, maar daar mag van mij best verandering in komen (of niet, houd ik het lekker voor mezelf ;-)). Voor zover ik lees en zie heeft Gerard Cosmetics kwalitatief heel goede producten en bovendien bieden ze altijd de beste kortingscodes en aanbiedingen (al is dat gewoon een goede marketingtruc natuurlijk), waardoor je bijvoorbeeld vaak gratis verzending kunt krijgen. Ik laat jullie vandaag de Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer of Hope zien: een nudekleurige lipgloss.

Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer Of Hope, gerard cosmetics, Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss, gerard cosmetics lipgloss, lighted lip gloss, gerard cosmetics shimmer of hope, gerard cosmetcis review, gerard cosmetics nederland, gerard cosmetics instagram, nude lipgloss, lipgloss met lampje, gerard cosmetics swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerGerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer Of Hope, gerard cosmetics, Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss, gerard cosmetics lipgloss, lighted lip gloss, gerard cosmetics shimmer of hope, gerard cosmetcis review, gerard cosmetics nederland, gerard cosmetics instagram, nude lipgloss, lipgloss met lampje, gerard cosmetics swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Grappig aan deze Lighted Lip Gloss is dat er dus kleine lampjes in de dop zitten. Hierdoor schijnt er licht je lippen als je de lipgloss aanbrengt. Klinkt wel handig, maar ik vind het licht net niet helemaal de goede kleur. Op de één of andere manier vind ik dat de lampjes meer verblinden, dan dat je beter door ze ziet wat je aan het doen bent. Maar het zal er ook vanaf hangen wat voor licht je op dat moment hebt. Als het donker is zullen die lampjes wél handig zijna, maar je kunt ze niet aan- of uitzetten.

De tint komt echt in de buurt van mijn eigen lipkleur. Daarom heb ik een voor- en nafoto gemaakt, zo kun je goed het verschil zien.

Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer Of Hope, gerard cosmetics, Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss, gerard cosmetics lipgloss, lighted lip gloss, gerard cosmetics shimmer of hope, gerard cosmetcis review, gerard cosmetics nederland, gerard cosmetics instagram, nude lipgloss, lipgloss met lampje, gerard cosmetics swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De lipgloss is niet volledig dekkend, maar het is ook geen liquid lipstick of zoiets dergelijks natuurlijk. Hij trekt een beetje in de lijntjes, maar van een afstandje zie je daar niets van en vind ik deze lipgloss een perfecte nude lipgloss. Hij plakt niet te erg en zit niet oncomfortabel (wat ik bij sommige lipgloss wel echt het geval vind). Ik denk overigens dat deze lipgloss ook prachtig kan zijn met een wit en nude lippotlood eronder, zodat hij nog net wat beter dekt en blijft zitten.

Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer Of Hope, gerard cosmetics, Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss, gerard cosmetics lipgloss, lighted lip gloss, gerard cosmetics shimmer of hope, gerard cosmetcis review, gerard cosmetics nederland, gerard cosmetics instagram, nude lipgloss, lipgloss met lampje, gerard cosmetics swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Gerard Cosmetics Color Your Smile Lighted Lip gloss Shimmer Of Hope kost $24,- en is te koop via de webshop van Gerard Cosmetics. Houd hun Instagram dus in de gaten voor allerlei kortingscodes, if interested!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties