logo
19 July 2015

TwentyfiveStones

Gepost in mijn outfits

TwentyfiveStones, sieradenwebshop, handgemaakte sieraden, gesponsorde post, sonsbeekpark, cornelian, necklace, ketting, natuursteen, fashion is a party, fashion blogger

Kort geleden ontdekte ik de webshop van Lisa: TwentyfiveStones. Hierin vind je prachtige handgemaakte sieraden met natuurstenen. Hoewel ik niet zoveel af weet van bijvoorbeeld de werkingen die deze stenen kunnen hebben, vind ik ze in ieder geval prachtig en heb ik van sieraden met bijzondere stenen eigenlijk nooit genoeg.

Na lang wikken en wegen besloot ik de Spirit ketting uit te zoeken, met daarin de Cornelian steen. Deze kan voorkomen in verschillende kleuren: Lisa verkoopt de ketting dan ook in meerdere tinten. Die van mij is oranje/bruin, zoals je ziet.

TwentyfiveStones, sieradenwebshop, handgemaakte sieraden, gesponsorde post, sonsbeekpark, cornelian, necklace, ketting, natuursteen, fashion is a party, fashion blogger

Naast kettingen zijn er ook oorbellen, armbanden en ringen te vinden bij TwentyfiveStones. De Cleopatra bracelet staat hoog op mijn verlanglijstje. Wauw, wat is die mooi!

Heb jij ook al een TwentyfiveStones wishlist? Volg de webshop dan zeker op Instagram of Facebook, waar je op de hoogte blijft van nieuwe items en aanbiedingen.

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties