logo
3 July 2015

Herra Protect Hair Perfume Clutch Deal

Gepost in beauty

Herra Protect Hair Perfume Clutch Deal, herra protect hair perfume, hair perfume, Herra Protect Hair Perfume Clutch Deal review, herra protect hair perfume review, beautyblog, parfum, herra, world of beauty, worldofbeauty.nl, fashion blogger, fashion is a party

Haarparfum: ik had er ooit wel eens vaag van gehoord, maar wist er eigenlijk niets van. Nu leek me er eigenlijk ook niet veel over te weten, want haarparfum… dat lijkt me simpelweg parfum voor je haar. Wat ik niet wist is dat haarparfum niet alleen parfum is, maar je haar ook beschermt en verzorgt. Ik probeerde de haarparfum van Herra, een product dat gelanceerd werd in 2012 en vernoemd is naar ‘Hera’, de godin van ‘beauty and fragrance’. Meet the Herra Protect Hair Perfume Clutch Deal!

De Clutch Deal bestaat uit een 50 ml. fles, een 10 ml. fles (handig om mee te nemen) en – je raadt het al- een clutch. Het product beschermt het haar tegen UV-straling en andere vormen van hitte, moet het haar hydrateren zonder het te verzwaren en parfumeert. In hoeverre een product beschermt kan ik eigenlijk nooit beoordelen, maar ik merk inderdaad dat de Hair Perfume mijn haar zacht maakt en verzorgt. De parfum zit qua substantie een beetje tussen een parfum en serum in. Omdat een serum vettig is, zou ik het product alleen op (de lengte en) punten aanbrengen en niet bij de aanzet (om vet ogend haar te voorkomen).

Als je veel en dik haar hebt, dan heb je aardig wat product nodig om je lengte en punten volledig te beschermen en hydrateren. Ik spuit echt wel vijf tot zes keer voor alleen mijn punten. De parfum is zeker aanwezig, maar niet heel sterk, dus het is niet zo dat als je tien keer sprayt, je één grote parfumwolk bent. Bovendien vervliegt de parfum vrij snel. Jammer, maar dit las ik al in de directions: dat je ongeveer om  de twee tot drie uur opnieuw kunt sprayen voor behoud van de geur. Blijkbaar is haar niet zo parfumvast als de huid? In ieder geval is de 10 ml. verpakking daarom handig, want zo kun je on the go gemakkelijk je haar opnieuw insprayen.

Herra Protect Hair Perfume Clutch Deal, herra protect hair perfume, hair perfume, Herra Protect Hair Perfume Clutch Deal review, herra protect hair perfume review, beautyblog, parfum, herra, world of beauty, worldofbeauty.nl, fashion blogger, fashion is a party

Ik vind het leuk dat dit product multifunctioneel en origineel is, maar zie nog niet de toegevoegde waarde van parfum in je haar sprayen als de geur zo snel vervliegt. Als daar wat aan gedaan kan worden, dan ben ik Herra fan. De geur (die onder andere bestaat uit Italiaanse bergamot, loquat, rozen, witte jasmijn en mimosa) vind ik heerlijk namelijk en ik zie zeker potentie in uitbreiding van dit product door middel van andere geurvarianten. 

De clutch had van mij niet gehoeven. Hij is simpel zwart, maar wel van leer van degelijk. Of je ‘m mooi vindt of niet: je krijgt ‘m praktisch gratis, want de set is ongeveer €1,50 duurder dan wanneer je de 50 ml. en 10 ml. los koopt (en op deze manier wel zo leuk om kado te geven).

De Herra Protect Hair Perfume Clutch Deal kost €44,95 en is te koop bij World of Beauty.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties