logo
25 July 2015

KIKO Full Coverage Concealer 01 Light

Gepost in beauty

KIKO Full Coverage Concealer 01 Light, KIKO Full Coverage Concealer review, KIKO Full Coverage Concealer swatches, kiko cosmetics, kiko nederland, full coverage concealer, kiko concealer, budget concealer, kiko cosmetics, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Na ruim een jaar ben ik nog steeds helemaal verliefd op de NARS Radiant Creamy concealer. Ik geloof niet dat er een ooit een concealer zal zijn die deze kan evenaren voor mij: ik vind ‘m gewoon perfect. Alleen de prijs zou wel wat beter mogen… ik doe er helemaal niet zo lang mee, dus heel budget vriendelijk is dit product niet.

KIKO Full Coverage Concealer 01 Light, KIKO Full Coverage Concealer review, KIKO Full Coverage Concealer swatches, kiko cosmetics, kiko nederland, full coverage concealer, kiko concealer, budget concealer, kiko cosmetics, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Daarom vind ik het alsnog interessant om concealers van andere merken te proberen; in de hoop dat er een goedkopere variant is waar ik óók heel blij mee ben. Zou dat gelden voor de KIKO Full Coverage Concealer?

Deze concealer is niet vloeibaar zoals die van NARS, maar compact. Dat vind ik altijd een tikje een nadeel, want compacte foundations en concealers zijn vrij droog en in combinatie met mijn droge huid is dat niet ideaal. Ik vind de KIKO Full Converage Cncealer voor mij inderdaad aan de droge kant; hij smeert daardoor niet zo lekker en je moet goed je best doen om hem op een natuurlijke manier in de huid te blenden.

KIKO Full Coverage Concealer 01 Light, KIKO Full Coverage Concealer review, KIKO Full Coverage Concealer swatches, kiko cosmetics, kiko nederland, full coverage concealer, kiko concealer, budget concealer, kiko cosmetics, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De kleur is nét licht genoeg voor mijn huidskleur, maar voor een lichtste kleur vind ik ‘m toch wel aan de donkere kant. Van de NARS Radiant Creamy concealer is de tweede kleur bijvoorbeeld ook nog licht genoeg voor mij (wat vrij zeldzaam is, dat wel). Ook vind ik de KIKO Full Coverage Concealer wat aan de gele kant.

KIKO Full Coverage Concealer 01 Light, KIKO Full Coverage Concealer review, KIKO Full Coverage Concealer swatches, kiko cosmetics, kiko nederland, full coverage concealer, kiko concealer, budget concealer, kiko cosmetics, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Hij is aardig full coverage – zeker als je naar de nafoto kijkt-, maar toch haalt hij het voor mij bij lange na niet bij NARS. Bij deze KIKO concealer moet ik plekjes wel drie keer aanstippen willen ze volledig verdwenen zijn, terwijl ik bij NARS maar een héél klein beetje nodig heb om volledig te camoufleren.

Gezien de prijs vind ik de KIKO Full Coverage Concealer een prima concealer, maar een topper is het voor mij niet. Al ligt de lat ook wel erg hoog hoor!

De KIKO Full Coverage Concealer kost €7,50 en is te koop bij één van de KIKO winkels (Amstelveen, Rotterdam, Amsterdam) of hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties