logo
27 July 2015

KIKO Smart Lip Pencil 705 Bright Geranium

Gepost in beauty

KIKO Smart Lip Pencil 705 Bright Geranium, kiko smart lip pencil, kiko bright geranium, oranje lipstick, rode lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kiko nederland, kiko webshop, kiko lippotlood, lippotloden, kiko amsterdam, kiko smart lip pencil review, kiko smart lip pencil swatches

De KIKO Smart Lip Pencil lippotloden kosten in de sale nu nog maar €1,20 per stuk! Daarvoor kun je ze niet laten liggen, toch?! Ik laat nu kleur 705 Bright Geranium zien.

Het lippotlood is een frisse, rode tint, richting oranje/koraal. Ik wil graag wat meer lippotloden hebben om te combineren met mijn lipsticks en deze tint leek mij goed te combineren met verschillende rode lipsticks die ik heb. Echter, je kunt ‘m natuurlijk ook zichzelf dragen.

KIKO Smart Lip Pencil 705 Bright Geranium, kiko smart lip pencil, kiko bright geranium, oranje lipstick, rode lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kiko nederland, kiko webshop, kiko lippotlood, lippotloden, kiko amsterdam, kiko smart lip pencil review, kiko smart lip pencil swatches

Ik vond hem niet gelijk zo dekkend als ik van een lippotlood gewend ben: ik ben echt wel een aantal keer met het potlood over mijn lippen gegaan. Uiteindelijk bereikte ik zo wel echt een intens en volledig dekkend resultaat, zoals je op de foto’s kunt zien.

KIKO Smart Lip Pencil 705 Bright Geranium, kiko smart lip pencil, kiko bright geranium, oranje lipstick, rode lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kiko nederland, kiko webshop, kiko lippotlood, lippotloden, kiko amsterdam, kiko smart lip pencil review, kiko smart lip pencil swatches

Deze KIKO Smart Lip Pencil is een stuk minder droog dan andere lippotloden die ik heb en voelt daarmee prettig aan: het is niet vervelend om ‘m zonder een lipstick te dragen.

KIKO Smart Lip Pencil 705 Bright Geranium, kiko smart lip pencil, kiko bright geranium, oranje lipstick, rode lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kiko nederland, kiko webshop, kiko lippotlood, lippotloden, kiko amsterdam, kiko smart lip pencil review, kiko smart lip pencil swatches

KIKO is in Nederland te koop bij één van de KIKO winkels (Amstelveen, Rotterdam, Amsterdam) en in de webshop.

Draag jij wel eens een lippotlood?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties