logo
11 July 2015

KIKO Velvet Touch Creamy Stick Blush Golden Sand

Gepost in beauty

KIKO Velvet Touch Creamy Stick Blush Golden Sand / Fashion is a party

Sinds een tijdje zit er een KIKO winkel op Amsterdam Centraal. Super tof! Ik was er vorig weekend en trof heel veel producten aan met -50% korting. Ik nam o.a. de KIKO Velvet Touch Creamy Stick Blush in de kleur ‘Golden Sand’ mee. Deze blush heeft een textuur als deze highlighter van The Body Shop of deze highlighter van NARS. Beiden vielen mij tegen, maar ik heb de creamy sticks nog niet opgegeven. Ik lees namelijk genoeg verhalen van mensen die een stuk blijer zijn met cream blushes en highlighters dan ik en zo blij wil ik ook worden! Bovendien leek Golden Sand mij een prachtige warme, glowy tint.

KIKO Velvet Touch Creamy Stick Blush Golden Sand / Fashion is a party

De blush is heel goed gepigmenteerd en heeft inderdaad een ‘creamy’ textuur. Belangrijk is dat je zo’n creamy product echt níet over een poeder heen aanbrengt. Ik had mijn gezicht geshaped met poeder en zodra de creamy stick met die poeder in aanraking komt krijg je gelijk vlekken (zie na-foto). Als ik dit product gebruik moet ik dus echt even goed nadenken over de volgorde van mijn producten, want normaal gesproken breng ik blush aan nadat ik een contourpoeder heb gebruikt (als ik die gebruik).

Waar ik bij The Body Shop highlighting dome onder andere last van had, heb ik bij deze creamy stick blush ook wat last van: als je de blush wil blenden, dan blend je hem heel gauw compleet weg. Het is best lastig om hem niet te aanwezig, egaal én niet te afwezig aan te brengen. Ook vind ik ‘m geen goede combinatie met foundation. De blush wordt niet zo lelijk over foundation als de The Body Shop highlighting domes, maar alsnog geloof ik dat dit product het beste tot zijn recht komt als je geen foundation draagt.

KIKO Velvet Touch Creamy Stick Blush Golden Sand / Fashion is a party

Ik gebruik liever een blush in poedervorm en ik betwijfel of dat nog eens gaat veranderen. Ik zie de toegevoegde waarde van een cream niet zo; ik vind ze onnodig ingewikkeld in het aanbrengen. Maar ik vind ze tegelijkertijd ook een uitdaging en moet en zal met deze producten overweg gaan kunnen.

KIKO Velvet Touch Creamy Stick Blush Golden Sand / Fashion is a party

KIKO Velvet Touch Creamy Stick Blush kost momenteel €3,90 en is hier te koop in de KIKO webshop. Daarnaast kun je ‘m ook altijd proberen te vinden in de winkel op Amsterdam Centraal of in Amstelveen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties