logo
7 July 2015

Kruidvat Spa Secrets spa & wellness lijn

Gepost in beauty

Kruidvat Spa Secrets spa & wellness lijn, kruidvat spa secrets, kruidvat huidverzorging, kruidvat bodylotion, kruidvat scrub, kruidvat showergel, arganolie, argan & rose, bamboo & lotus flower, coconut & frangipini, beauty, fashion blogger, fashion is a party

Bas zag de groene fles – de bodylotion- in de badkamer staan en zei: ‘Wat heb je nu weer voor duur merk?’. Niet gelogen! Hoe leuk was het om hem te vertellen dat die bodylotion dus “gewoon” van Kruidvat is? Ook ik vind dat Kruidvat haar nieuwe Spa Secrets spa & wellnesslijn echt een luxe uitstraling heeft weten te geven (bovendien ontbreekt op de producten van een Kruidvat logo elk spoor, dat vind ik grappig, maar ook wat apart…). Well done, Kruidvat!

Spa Secrets is dus een nieuwe lijn van Kruidvat, met hierin producten in drie “geurgroepen”: argan & rose, bamboo & lotus flower en coconut & frangipini. Van elke geur zijn er vier verschillende producten, van de geur argan & rose zelfs vijf.

Treasures of Morocco is de sub-lijn die ruikt naar argan & rose en is uiteraard geïnspireerd op Marokko (hoe kan het ook anders, met arganolie?). Ik probeerde de sugar body scrub in deze geur. Hoewel ik de geur erg lekker vond (duidelijk een rozengeur!), vind ik de substantie van de scrub niet zo fijn. Van mij had hij milder gemogen. Het is zeker geen scrub voor dagelijks gebruik en ik denk dat hij, als je een gevoelige huid hebt, irriterend kan gaan werken.

Traditions of Japan ruikt naar bamboo & lotus flower. Ik probeerde de bodylotion uit deze geurlijn en dat is zeker mijn favoriet van de drie Spa Secrets producten die ik heb. Ik vind de geur lekker en de substantie ook fijn. Normaal gesproken ben ik echt van de body butters – de vetter dan vette huidverzorgingsproducten-, maar met de huidige temperaturen is deze bodylotion heerlijk fris en precies goed.

Miracles of Bali ruikt naar coconut & frangipini. Ik probeerde de showergel met deze geur, maar helaas vind ik deze niet voor herhaling vatbaar. Ik houd sowieso niet van kokos, dus eigenlijk kon deze gel bij voorbaat al moeilijk scoren bij mij. Maar ik vind de geur sowieso vrij chemisch; hoe vaker ik ‘m gebruik, hoe meer hij me tegen gaat staan.

Kruidvat Spa Secrets spa & wellness lijn, kruidvat spa secrets, kruidvat huidverzorging, kruidvat bodylotion, kruidvat scrub, kruidvat showergel, arganolie, argan & rose, bamboo & lotus flower, coconut & frangipini, beauty, fashion blogger, fashion is a party

Eerlijk is eerlijk: Kruidvat kan natuurlijk niet tippen aan bijvoorbeeld LUSH, van wie ik het liefst verzorgingsproducten gebruik. Je ruikt, voelt en ervaart een groot verschil, al heeft Kruidvat nog zo haar best gedaan met de uitstraling van de verpakking. Uiteraard mag je de twee ook niet vergelijken, al is het maar omdat LUSH in een heel andere prijscategorie zit.

Gezien de prijs-/kwaliteitverhouding vind ik dat de Kruidvat Spa Secrets lijn pluspunten verdient. Ik benadruk graag nog even dat de producten prima zijn en ik door LUSH gewoon een tikje verwend ben geworden.

Voor de scrub betaal je €4,99, voor de shower gel €2,99 en voor de bodylotion €4,99. Ga jij ze proberen?!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties