logo
7 July 2015

On the wishlist

Gepost in fashion

leather playsuit, leren playsuit, asos leather playsuit, asos white, leather suit, fashion is a party, fashion blogger, on the wishlist, asos sale

Het is dat playsuit en jumpsuits zo verschrikkelijk onpraktisch zijn (ik heb mezelf eigenlijk al tijden voorgenomen om beiden niet meer aan te schaffen, maar ja… als ze écht te vervelend waren om te kopen, dan waren ze niet zo veelvuldig op de markt te vinden) en dat leer zo duur is… maar wat ís deze playsuit leuk hè? Of vinden jullie ‘m verschrikkelijk?

Ik ben in ieder geval echt een beetje verliefd op Miss Leather Playsuit. En hij is nu ook nog eens met ik-weet-niet-hoeveel-procent afgeprijsd (wat ook wel nodig was). Zou hij nog verkrijgbaar zijn tegen de tijd dat ik de Kerstman lief aan kan kijken?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties