logo
31 July 2015

MAC The Matte Lip collectie

Gepost in beauty

MAC The Matte Lip collectie, mac matte lipstick, MAC The Matte Lip Collection, MAC The Matte Lip swatches, MAC The Matte Lip 2015, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, mac stone, mac instagator, mac antique velvet, mac matte royal

Ik had er de afgelopen maanden al veelvuldig over gelezen, maar sinds deze week zijn ze dan eindelijk in Nederland te koop: de nieuwe matte lipsticks van MAC. Met dank aan Temptalia (check de link voor swatches!) weet ik dat de nieuwe lipsticks worden uitgebracht in de vorm van de MAC The Matte Lip collectie. Hierin zitten zowel lipsticks die eerder in een LE zijn uitgebracht, die al permanent te koop waren of die compleet nieuw zijn.

Mijn favorieten zijn Stone, Instigator, Antique Velvet en Naturally Transformed, maar ik zou stiekem ook heel graag eens Matte Royal willen proberen.

Op welke heb jij een oogje?

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties