logo
12 July 2015

Make Up For Ever HD Foundation 107 Pink

Gepost in beauty

Make Up For Ever HD Foundation 107 Pink / Fashion is a party

Hij is heel beroemd: de Make Up For Ever HD Foundation. Na er vaak over gelezen te hebben, wilde ik ‘m dolgraag zelf proberen. Dat deed ik en wel in de kleur #107 Pink, de lichtste kleur.

Make Up For Ever HD Foundation 107 Pink / Fashion is a party

Pink is in dit geval ook echt pink. Ik heb nooit eerder zo’n roze foundation gehad. Dit is voor het eerst dat een foundation aan de roze kant is voor mij: dat gebeurt nóóit, altijd zijn foundations aan de gele kant. Ik vind het prima hoor; de foundation is niet echt té roze en bovendien vind ik roze altijd nog natuurlijker bij me staan dan geel.

Make Up For Ever HD Foundation 107 Pink / Fashion is a party

Volgens MUFE heeft deze foundation een volledige dekking. Ik weet niet of ik daar helemaal in mee kan gaan. In vergelijking tot mijn NARS Radiant Creamy concealer heeft hij dat zeker niet. Maar ja, dat is een concealer en dus oneerlijke concurrentie. Laten we het houden op een medium tot volledige dekking. Hij is goed op te bouwen; ik breng zelf graag twee tot drie laagjes aan om hem volledig dekkend te krijgen.

Op onderstaande foto heb ik (voor de kijker) rechts één laagje foundation aangebracht en links niet. Mijn huid was op dat moment niet op één plek rustiger of onrustiger dan de rest (d.w.z.: links en rechts in dezelfde staat), dus je kunt op deze manier – als het goed is – prima vergelijken hoe de foundation dekt en eruit ziet. Het effect is heel natuurlijk, toch? Ik vind de structuur van de foundation ook heel fijn: niet te droog en niet te vettig.

Make Up For Ever HD Foundation 107 Pink / Fashion is a party

Nog even een foto waarbij ik de foundation wat dikker en over mijn hele gezicht heb aangebracht… Zo zie je dat je de foundation goed op kunt bouwen. Ook glimt de foundation niet al te erg, waardoor het niet heel nodig is om af te poederen. Dat zou ik vooral doen om te fixeren.

Make Up For Ever HD Foundation 107 Pink / Fashion is a party

Ik vind dit echt een hele goede foundation, waar ik heel blij mee ben!

Make Up For Ever is helaas vanuit Nederland niet heel goed verkrijgbaar. Je kunt de HD foundation bijvoorbeeld kopen bij Puracos. Hij kost daar €40,85. Bij Sephora kun je MUFE ook kopen, maar daar is de HD Foundation niet meer verkrijgbaar.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties