logo
1 July 2015

To the max

Gepost in mijn outfits

maxi jurk, maxi dress, coolcat, fashionology, sarenza, fashion is a party, fashion blogger, asos, maxi jurk outfit, maxi jurk trend, beige maxi jurk, birkenstock sandalen, birkenstock monterey, birkenstock leather, birkenstock trend, fashion blogger, fashion is a partyto the max, maxi jurk, coolcat, beige, boho, haar krullen, birkenstock monterey, birkenstock sandalen, birkenstock trend, fashionology, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a party, maxi dress, zomeroutfitto the max, maxi jurk, coolcat, beige, boho, haar krullen, birkenstock monterey, birkenstock sandalen, birkenstock trend, fashionology, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a party, maxi dress, zomeroutfitto the max, maxi jurk, coolcat, beige, boho, haar krullen, birkenstock monterey, birkenstock sandalen, birkenstock trend, fashionology, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a party, maxi dress, zomeroutfitto the max, maxi jurk, coolcat, beige, boho, haar krullen, birkenstock monterey, birkenstock sandalen, birkenstock trend, fashionology, sonsbeek arnhem, fashion blogger, fashion is a party, maxi dress, zomeroutfit

Deze jurk is misschien wel het oudste kledingstuk in mijn kast. Ik weet niet meer precies hoe oud, maar ik denk dat hij toch zeker wel zo’n vijf jaar oud is. Het meeste dat ik vijf jaar geleden droeg zou ik nu echt niet meer aan willen, maar deze is blijkbaar heel tijdloos. Ook al zijn maxi jurken niet meer wat ze een aantal jaar geleden waren. Ik ben niet zo dol op mijn benen en dus vind ik een maxi jurk nog steeds een geweldige uitvinding voor als de temperaturen zo hoog zijn als ze momenteel zijn: een lange jurk is luchtig, comfortabel en niet zo bloot. Plus – niet te vergeten- vrouwelijk.

Ik draag:

Coolcat beige maxi jurk (hier kun je een look alike vinden)
Birkenstock Monterey sandalen (kun je hier vinden)
Fashionology kettinkjes


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties