logo
13 July 2015

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder Hawaiian Flower

Gepost in beauty

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder Hawaiian Flower, bronzer, miss sporty, bol.com, hoe bronzer gebruiken, hoe bronzer aanbrengen, bronzer gebruiken, tan, self tan, zonnebank, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Bronzer: ik begin er steeds meer fan van te worden. Aangezien de uren dat ik deze lente/zomer echt in de zon heb gelegen nog steeds heel beperkt zijn, vind ik het wel lekker om door middel van een bronzer mijn gezicht wat meer kleur te geven. Niet dat ik enorme tan ambities heb (ik ben bijvoorbeeld nog nooit in mijn leven onder de zonnebank geweest), maar ik hoef er nou ook weer niet uit te zien alsof ik de hele zomer binnen leef.

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder Hawaiian Flower, bronzer, miss sporty, bol.com, hoe bronzer gebruiken, hoe bronzer aanbrengen, bronzer gebruiken, tan, self tan, zonnebank, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Miss Sporty heeft twee ‘Tan Up Your World’ Bronzing Powders in hun assortiment. Ik heb de lichtste kleur: de Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder in Hawaiian Flower. De andere kleurvariant is voor een wat donkerdere huid.

De bronzer is lekker groot (zodat je zowel je gezicht als bijvoorbeeld decolleté kunt bronzen) en heeft een zomers bloempatroon. De bronzer is warm, goed gepigmenteerd en heeft een subtiele shimmer.

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder Hawaiian Flower, bronzer, miss sporty, bol.com, hoe bronzer gebruiken, hoe bronzer aanbrengen, bronzer gebruiken, tan, self tan, zonnebank, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Erg bijzonder vind ik ‘m niet (hij doet me best wel denken aan deze bronzer van essence bijvoorbeeld), maar goed vind ik ‘m wel: hij doet zijn werk, is lekker betaalbaar en ik draag ‘m graag. Wat mij betreft dus zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een (budget vriendelijke) bronzing powder.

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder Hawaiian Flower, bronzer, miss sporty, bol.com, hoe bronzer gebruiken, hoe bronzer aanbrengen, bronzer gebruiken, tan, self tan, zonnebank, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder heeft een adviesprijs van €3,99 en is bijvoorbeeld hier te koop (voor iets meer).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties