logo
8 July 2015

On Wednesday we wear lilac

Gepost in mijn outfits

lilac, lilac shirt, mom jeans, h&m, asos, adidas, adidas superstar, adidas x topshop, mango cat eye sunglasses, mango zonnebril, mac viva glam rihanna 2, zomeroutfit, fashion is a party, fashion blogger, paul's boutique, thebagstore.nl, sonsbeek arnhemlilac, lilac shirt, mom jeans, h&m, asos, adidas, adidas superstar, adidas x topshop, mango cat eye sunglasses, mango zonnebril, mac viva glam rihanna 2, zomeroutfit, fashion is a party, fashion blogger, paul's boutique, thebagstore.nl, sonsbeek arnhemlilac, lilac shirt, mom jeans, h&m, asos, adidas, adidas superstar, adidas x topshop, mango cat eye sunglasses, mango zonnebril, mac viva glam rihanna 2, zomeroutfit, fashion is a party, fashion blogger, paul's boutique, thebagstore.nl, sonsbeek arnhemlilac, lilac shirt, mom jeans, h&m, asos, adidas, adidas superstar, adidas x topshop, mango cat eye sunglasses, mango zonnebril, mac viva glam rihanna 2, zomeroutfit, fashion is a party, fashion blogger, paul's boutique, thebagstore.nl, sonsbeek arnhem

Ik heb MAC Viva Glam Rihanna 2 weer eens van stal gehaald! Super tof om de lipstick en -gloss te combineren met andere nineties items: Superstars en een mom jeans. Het lila van mijn shirt komt fijn terug in het adidas-streepje en mijn Paul’s Boutique tas matcht bíjna met de groene achtergrond ;-).

Ik draag:

ASOS lila t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
adidas x TOPSHOP Superstar sneakers (hier kun je adidas Superstars vinden)
Paul’s Boutique via TheBagStore.nl handtas (kun je hier vinden)
MANGO cat eye zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties