logo
30 July 2015

MUA Lip Switch Hot Fuchsia

Gepost in beauty

MUA Lip Switch Hot Fuchsia, mua lip switch, mua nederland, make up academy, fuchsia lippenstift, roze lippenstick, roze lipstick, fuchsia lipstick, fuchsia lipgloss, matte lipstick, budget lipstick, mua kruidvat, beautyblog, mua lip switch review, mua lip switch swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De MUA Lip Switch is een duoproduct: aan de ene kant vind je een lipstick, aan de andere kant een gloss. Uiteraard kun je de producten los van elkaar dragen, maar ook combineren. Ik heb de MUA Lip Switch Hot Fuchsia: een “knalfuchsia” tint.

MUA Lip Switch Hot Fuchsia, mua lip switch, mua nederland, make up academy, fuchsia lippenstift, roze lippenstick, roze lipstick, fuchsia lipstick, fuchsia lipgloss, matte lipstick, budget lipstick, mua kruidvat, beautyblog, mua lip switch review, mua lip switch swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Het product klinkt origineler dan het in werkelijkheid is, want een transparante of roze lipgloss over een roze lipstick aanbrengen is natuurlijk niet zo heel moeilijk: dat kun je ook heel gemakkelijk zonder een twee-in-één product voor elkaar krijgen. Toch vind ik het leuk dat je nu een lipstick en lipgloss die perfect bij elkaar passen in één keer koopt en dat voor een fijn prijsje en in een fel kleurtje – mij hoor je dan ook verder niet zeuren.

MUA Lip Switch Hot Fuchsia, mua lip switch, mua nederland, make up academy, fuchsia lippenstift, roze lippenstick, roze lipstick, fuchsia lipstick, fuchsia lipgloss, matte lipstick, budget lipstick, mua kruidvat, beautyblog, mua lip switch review, mua lip switch swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Wel is het zo dat MUA een beetje verkeerde verwachtingen schept: ze noemt de lipstick namelijk matte, maar dat is hij zeker niet. Dat maakt ‘m niet minder mooi, al vind ik dat als je toch voor glans gaat, dat je dan beter ook maar gelijk de lipgloss erover heen aan kunt brengen: dan knallen je lippen pas echt van je gezicht af.

MUA Lip Switch Hot Fuchsia, mua lip switch, mua nederland, make up academy, fuchsia lippenstift, roze lippenstick, roze lipstick, fuchsia lipstick, fuchsia lipgloss, matte lipstick, budget lipstick, mua kruidvat, beautyblog, mua lip switch review, mua lip switch swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

MUA Lip Switch Hot Fuchsia kost €4,99. Er zijn nog meer Lip Switch kleuren: bekijk ze hier. MUA is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat (online + geselecteerde filialen).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties