logo
20 July 2015

Pinky promise

Gepost in mijn outfits

pinky promise, nike kaishi sneakers, fashion blogger, fashion is a party, trenchcoat, kokerrok, & other stories, gouden ketting, outfitpost, experimenteel, witte longsleeve, wit t-shirt, roze sneakers, nike sneakers, paardenstaart, smokey eyes, nelson, h&m trenchcoatpinky promise, nike kaishi sneakers, fashion blogger, fashion is a party, trenchcoat, kokerrok, & other stories, gouden ketting, outfitpost, experimenteel, witte longsleeve, wit t-shirt, roze sneakers, nike sneakers, paardenstaart, smokey eyes, nelson, h&m trenchcoatpinky promise, nike kaishi sneakers, fashion blogger, fashion is a party, trenchcoat, kokerrok, & other stories, gouden ketting, outfitpost, experimenteel, witte longsleeve, wit t-shirt, roze sneakers, nike sneakers, paardenstaart, smokey eyes, nelson, h&m trenchcoatpinky promise, nike kaishi sneakers, fashion blogger, fashion is a party, trenchcoat, kokerrok, & other stories, gouden ketting, outfitpost, experimenteel, witte longsleeve, wit t-shirt, roze sneakers, nike sneakers, paardenstaart, smokey eyes, nelson, h&m trenchcoatpinky promise, nike kaishi sneakers, fashion blogger, fashion is a party, trenchcoat, kokerrok, & other stories, gouden ketting, outfitpost, experimenteel, witte longsleeve, wit t-shirt, roze sneakers, nike sneakers, paardenstaart, smokey eyes, nelson, h&m trenchcoat

Zoals beloofd: een outfitpost met mijn nieuwe Nike Kaishi sneakers. De outfit is een tikje experimenteel geworden, maar ik vind het experiment wel geslaagd: de schoenen knallen er helemaal uit op deze manier en het geheel is lekker niet voorspelbaar.

Wat vinden jullie? Hoe had jij de sneakers gecombineerd?

Ik draag:

ASOS wit t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories grijze kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
H&M trenchcoat (hier kun je een look alike vinden)
Nike Kaishi sneakers via Nelson (kun je hier vinden)
& Other Stories goudkleurig kettinkje (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties