logo
16 July 2015

Nike Kaishi

Gepost in fashion

nike kaishi, fashion is a party, fashion blogger, nike sneakers, nike kaishi sneakers, nike juvenate sneakers, nelson, roze sneakers, nike roshe sneakers, damesschoenen, sandalen sale, slippers sale, nelson sale, schoenenwebshop, nike sneakersnike kaishi, fashion is a party, fashion blogger, nike sneakers, nike kaishi sneakers, nike juvenate sneakers, nelson, roze sneakers, nike roshe sneakers, damesschoenen, sandalen sale, slippers sale, nelson sale, schoenenwebshop, nike sneakers

Een tijdje geleden schreef ik al over de Nike Juvenate sneaker, maar ik ontdekte nóg een sneaker die lijkt op de Roshe en die ik nog niet eerder had gespot: de Nike Kaishi. Deze zit net zo lekker als de Roshe, kan ik inmiddels zeggen uit ervaring, maar heeft een nog net wat sportiever uiterlijk. Nelson verkoopt ‘m in zwart en roze. Ik ben benieuwd wat jullie van ze vinden en zal ze gauw laten zien in een complete outfit!

Als je toch bij Nelson bent: kijk zeker even tussen de slippers en sandalen, waarvan er momenteel veel in de sale zijn! Birkenstocks bijvoorbeeld, waarop ik deze zomer non-stop leef buiten outfitfoto’s om (en soms ook niet buiten outfitfoto’s om ;-)).

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties