logo
14 July 2015

Origins Retexturizing Mask with Rose Clay

Gepost in beauty

Origins Retexturizing Mask with Rose Clay / Fashion is a party

Het was even geleden dat ik mijn huid op een maskertje getrakteerd had en ik was eerlijk gezegd een beetje vergeten hoe heerlijk dat kan zijn. Het Origins Retexturizing Mask ontgift poriën, verfijnt de huidtextuur en herstelt de innerlijke glans (volgens Origins).

Origins Retexturizing Mask with Rose Clay / Fashion is a party

Ik merk zeker dat mijn huid een oppepper krijgt van dit masker. Dit geldt vooral voor mijn poriën, volgens mij: ze voelen heel “open” na gebruik van dit masker en skin care naderhand lijkt daardoor beter zijn werk te kunnen doen. Mijn huid voelt zacht en schoon aan. Dat laatste op een andere manier dan wanneer je je huid oppervlakkig gereinigd hebt: ik merk dat dit masker mijn huid verder, van binnenuit, reinigt.

Origins Retexturizing Mask with Rose Clay / Fashion is a party

Het Origins Retexturizing Mask is verder super gemakkelijk in gebruik: je brengt een laagje aan op je huid, merkt dat het masker binnen één tot een paar minuten hard wordt, laat het minimaal tien minuten zitten en spoelt het dan af met lauwwarm water. Geen onhygiënische pot of gemeng met water, maar een heel praktische tube: fijn!

Origins Retexturizing Mask with Rose Clay / Fashion is a party

Op zoek naar een goed reinigend, snel en gemakkelijk masker? Ik kan je deze zeker aanraden! Je betaalt er €25,- voor bij bijvoorbeeld Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties