logo
15 July 2015

Oversized

Gepost in mijn outfits

oversized, fashion is a party, fashion blogger, oversized jeans, flared jeans, track sole heels, vanharen, vanharen sandalen, pumps, zwarte pumps, oversized outfit, weekday, mango, zomeroutfit, kreukstofoversized, fashion is a party, fashion blogger, oversized jeans, flared jeans, track sole heels, vanharen, vanharen sandalen, pumps, zwarte pumps, oversized outfit, weekday, mango, zomeroutfit, kreukstofoversized, fashion is a party, fashion blogger, oversized jeans, flared jeans, track sole heels, vanharen, vanharen sandalen, pumps, zwarte pumps, oversized outfit, weekday, mango, zomeroutfit, kreukstof

Eigenlijk haat ik deze oversized broek. Te lang, te veel kreukels, te snel vies. Al vind ik ‘m met deze vanHaren trackzool hakken wel een toffe combinatie.

Ik draag:

Weekday zwart/witte top (hier kun je een look alike vinden)
MANGO oversized broek (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte trackzool hakken (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties