logo
6 July 2015

I need a dollar

Gepost in fashion

I need a dollar, nieuwe portemonnee, portemonnee, fashion blogger, thebagstore.nl, paul's boutique tassen, paul's boutique nederland, koraalkleurig, portemonnee koopen, paul's boutique portemonnee, gesponsorde post

…of beter gezegd: I need een nieuwe portemonnee. Mijn oude ging alweer een tijd mee, is wat vies en de rits begint een beetje kuren te krijgen. Gelukkig had ik een tijdje geleden Paul’s Boutique ontdekt (kun je je deze post nog herinneren?): naast toffe tassen verkoopt dit merk ook portemonnees.

I need a dollar, nieuwe portemonnee, portemonnee, fashion blogger, thebagstore.nl, paul's boutique tassen, paul's boutique nederland, koraalkleurig, portemonnee koopen, paul's boutique portemonnee, gesponsorde post

Hoogzomer vraagt om een zomers kleurtje, vind ik. Al zal ik ‘m natuurlijk ook gewoon blijven gebruiken als het herfst en winter wordt. Ik heb de neiging altijd voor een wat saaie portemonnee te kiezen, omdat ik er maar één gebruik en graag wil dat die bij zoveel mogelijk dingen past. Maar dit keer dacht ik: ach, laat ik eens gek doen. Bovendien is effen altijd nog makkelijker te combineren dan een print. Hoe doen jullie dat? Gebruik je meerdere portemonnees of ook maar één? En hoe ziet deze er dan uit?

Deze ‘Carla Coral’ portemonnee voldoet geheel aan mijn eisen: groot genoeg, maar niet te groot. Kwalitatief sterk (je krijgt zes maanden garantie) en met voldoende ruimte voor briefgeld, pasjes en muntgeld.

Mocht je Paul’s Boutique nou ook zo’n leuk merk vinden (en dat vind je vast als je niet vies bent van een kleurtje, printje en wat glans hier en daar): bij TheBagStore shop je momenteel heel veel Paul’s Boutique tassen in de sale! Als je daar toch bent, kun je gelijk even hun blog lezen over International Plastic Free Day 2015. Geen idee dat die dag bestond, maar afgelopen vrijdag werd hij weer in ere gehouden. Een beter excuus om een stevige tas te kopen – in plaats van plastic zakjes te gebruiken- is er niet, lijkt me.

– Dit is een geponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties