logo
13 July 2015

Real Techniques Collector’s Edition Eyelining Set

Gepost in beauty

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set, real techniques, real techniques eyelining set, real techniques nederland, real techniques collector's edition eyelining set buy, real techniques collector's edition eyelining set nederland, real techniques kwasten, Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Heb je het al gehoord? Na de Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set komt Real Techniques met weer een nieuwe limited edition kwastenset. Dit keer speciaal voor eyeliners.

De set heet voluit de Real Technique’s Collector’s Edition Eyelining Set en is in Nederland nog niet te koop. Of dat wel gaat gebeuren en wanneer is altijd een beetje de vraag bij RT. Wil je niet wachten (tot je ‘m misschien misloopt, want de set is limited edition)? Dan kun je de set bijvoorbeeld hier bestellen op eBay.

Meer informatie over de set en de functies van de kwasten vind je hier!

Zijn deze kwasten iets voor jou, denk je?

Bronnen afbeeldingen:
InstagramReal Techniques

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties